Ystävälliset pannat voittivat…

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mikä olisikaan parempi tapa startata tätä ystävällistä päivää kuin heti lahjoa paria teistä lämpöisellä ystävänpäiväpannalla. Panta-arvonta päättyi siis eilen, ja arvonta suoritettiin lipukesysteemillä tänä ystävällisenä aamuna. Osallistujia kisaan lähti mukaan taas aivan käsittämättömän suuri määrä; kiitos kaikille <3

Harmaan pannan mustalla paljettikoristeella voitti anonyymisti kommentoinut Lily. Laitathan minulle mahdollisimman pian maililla postitusosoitteesi (curiouserandcuriouser@hotmail.fi), jotta saan pannan sinulle postiin. Onnea! :)

Ja toisen pannan, harmaan pannan hopealla paljettikoristeella, voitti Noora. Onnea Noora (hieno nimi sinulla muuten ;) ja laitathan sinäkin minulle mahdollisimman pian sähköpostitse postitusosoitteesi, niin päätyy panta sitten oikealle omistajalleen. :)

Blogien linkityksiä otettiin vastaan eiliseen puoleen päivään asti, ja koska linkittelitte blogejanne niin ahkerasti, ajattelin esitellä niitä parissa eri koosteessa, joista toisen julkaisen jo tänään. Paljon uutta luettavaa löytyi taas ja ihan superhelmiä joukosta löytyi useita. :)

Noniin, nytkun teitä on ensin lahjottu, voisinkin esitellä hieman, mitä ystävieni paketista tänään kuoriutui. Kaikille teistä en vielä ole pakettejanne toimittanut, joten Annat ja Roosa, lopettakaa tämän postauksen lukeminen tähän tai menee ylläri pilalle. ;)

Ensinnäkin suuren suuri kiitos muorille ja vaarille, jotka antoivat meille juuri näin sopivasti ystävänpäivälahjaksi Aamulehden tilauksen. Ensimmäinen lehti kolahti tänään luukusta alas. ;)

Roosaa lahjon tänään (koska Roosa kuitenkin luit postauksen heti tänne asti, niin tiedoksi, että kiikutan tämän sinulle illalla ;) itsetehdyllä ruskealla tuubihuivilla, joka oli väritykseltään niin kiva, että pakko väsätä vielä itselleni samanlainen. Käytin kyseisen huivin kanssa samaa tekniikkaa kuin eilen tehdyssä pannassa. Kultalankaa sekaan kutomalla, huivi sai ihanaa pientä pilkettä ilmeeseensä.

Mun kutomis-/käsityöinnostus tarttui täällä töissäkin naisesta naiseen, ja eräälle työkaverilleni löysinkin maailman makeimmat Novitan virkkuukoukut, joiden kylkiäisiksi lisäsin vielä punaisen kerän lankaa.

Kaukomaille matkaava Anna saa ranteeseensa vielä pienen muiston minusta (ettei vaan pääse käymään niin, että se unohtas mut..:(). Toivottavasti on mieleinen. :)

Lahopää-Noora tajusi perjantai-iltana, että kappas, ystävänpäiväksi ehtivät postit olis kannattanu ehtiä postittamaan jo perjantain aikana, mutta eikös jokainen päivä voi olla ystävänpäivä, ja tiistaina perille saapuva paketti miellyttää varmasti yhtä paljon jos ei enemmänkin kuin ajallaan saapuva.. ;)

Työpaikan ystäviä ja tuttavia lahjoin laatikollisella suukkoja, ja voin kertoa, että kovasti on käynyt tavanomaista kovempi vilske täällä mun työpöydän ääressä tänään  :D

Suukkoja ja hyvää mieltä kaikkien ystävänpäivään. <3


Posted in Yleinen by Bella.