Päivä, jolloin lankakauppa sai minut sekaisin

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Ruusuinen päivä takana, ja ihana leppoisa ilta vielä edessä. Maanantai-illoista on tullut mun lemppari-iltojani. Masentava maanantai on täynnä televisio-ohjelmien kermaa; ensin haetaan huippumallia, sitten kiiruhdetaan Wisteria Lanelle ja lopulta kiepataan Ison Omenan kautta sinkkunaisten kanssa unten maille. <3

Olen äärimmäisen huono printtikuvioiden käyttäjä. Pienenä olin tosi hyvä siinä, ei haitannut, vaikka hamosessa olisi ollut kukkakuviota sateenkaaren värissä ja t-paidassa koko Barbapapa-jengi. Mitä enemmän värejä ja kuvioita, sitä parempi. Ei enää. Teen poikkeuksen lähinnä ainoastaan ruusu- ja kukkakuvioiden suhteen. Niitä rakastan. Vaikka ei niitäkään minulla kaapissa ole kuin muutama ;) Ruusuinen pitkä mekkomainen pusero on H&M:ltä, ja en ole kovinkaan näkyvästi kyseistä paitaa käyttänyt sen jälkeen, kun bongasin Salkkareiden Paulalla samanlaisen… Auts.

Tänään ruusuinen pusero sai parikseen kuitenkin kukkaloistoa neutralisoivan mustan Ginan neuleen, Onlyn farkut ja H&M:n talvikengät.

Hypätään hetkeksi satukirjan kuvitukseen. Minusta tuntui tänään varmaankin samalta kuin Jalista silloin, kun suklaatehtaan ovat aukesivat ja Johnny D. tepasteli silinteri päässä pikkumiestä vastaan. Me tehtiin tänään retki Lielahden… LANKAMAAILMAAN. Ei terve. Tiedättekö sen sanonnan siitä, kun lapsi menee karkkikauppaan? Jep, sama kävi mulla tänään.

Punasta, sinistä, keltasta, kultasta, ruskeeta, sinivihreetä, reikästä, raitasta. Ihan kaikkea löyty. Ja siis munhan ei edes pitänyt edes ostaa mitään, mutta minkäs sitten Martta itselleen voi. Pikkuisen pussukan kannoin tavaraa myös kotiin (ja kyllä, lankakaupassakin voi olla ale!).

Pantoja ei blogin lehdillä nyt hetkeen ole esiintynyt tai vaikka uutta erää ei ole enää tulossa myyntiin, se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Pikku Pantapuoti olisi lyönyt lapun luukulle. Kiinnostuneet voivat ottaa minuun sähköpostitse yhteyttä, ja ihan vain vinkiksi: muutamaan harmaaseen pantaan olisi minulla taas aineksia valmiina ;)

Haha, olen äärimmäisen pettynyt mun kuvan muokkauksiin tän Lankakaupan osalta, mut yrittäkää kuvitella, että nenyt olis vaikka piirustuksia :D

Satukirjan kuvituksesta saaliseen. Pienet suloiset kerät pääsevät hyllyyn ensiksi ihan vain koristeiksi kunhan keksin mitä niistä loihtisi. Huomaa yllä oleva kuva, jossa Eppu on selvästikin myös luullut, että myös pään päälläni on lankakerä.

Nyt pikku hetki treeniä Wiillä, sitten tv:n ääreen. Tällä viikolla luvassa Päivä Norpan kanssa- postausta, löpinää ja päivän asuja, ja nyt kertokaahan, mitä postauksia te toivoisitte. Yksi toive toteutetaan tällä viikolla ;)


Posted in Yleinen by Bella.