Pakkasmekko

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Laitoin tänään hameen päälle, ja voikun nyt on niin naisellinen olo. Näytänkö mä nyt toimistotytöltä? ;) Vaatekaappi-inventaarioni yhteydessä vaatekaappiini jäi tasan yksi hame. Tämä ruskea Vero Modan korkeavyötäröinen hame on nimittäin pelastanut minut vuosien varrella monilta vaatekriiseiltä, vaikka ulkoilemaan se pääseekin luvattoman harvoin. Eikä siitä tietystikään tälläkään kertaa luovuttu.

Hameen pariksi yhdistin paksut mustat legginssit ja H&M:n löysän hailakan vaaleanpunaisen trikoopuseron, jota halkovat ruskeanharmaat raidat. Paidan helma sopii hyvin hameen sisuksiin, ja täten sain luotua asuuni kaivatunlaista rentoutta. Piecesin helmet kaulaan ja taas on toimistontyttö valmiina päivän haasteisiin.

Vaikka tänäänkin päällä oleva hame voidaankin luokitella kesämekkoihin, on mielestäni talvi- ja kesäkäyttöön tarkoitettujen hameiden välille vaikea vetää rajaa. Mekko kuin mekko, vuodenaika kuin vuodenaika. H&M:n nettikaupassakin tarjonta on jo aika keväistä, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä, että oikeita asusteita ja lisukkeita käyttämällä aikainen lintu madon nappaa, ja alla olevan kollaasin ihanuuksista saa oivia talviasuja luotua.

Paksut legginssit ovat talvihameiden käytön avainsana. Itse vihaan sukkahousuja. Jotenkin saan ne aina rikkoutumaan jo päälle puettaessa, tai kun viimein sukkikset on saatu ehjänä jalkaan, koira tulee ja raapii niihin kynsillään silmäpakoja. Great. Ja mikäköhän siinäkin on, kun sitten eräänä kauniina päivänä niitä sukkahousuja jalkaansa kaipaisi, niitä ei vaatekaapin mylläkästä löydy mistään.

Kun kesäiseen hameeseen yhdistää talvisen elementin, kuten vaikkapa villapuseron tai -neuleen, on lookkisi ainakin ulospäin lämpimän ja talvisen näköinen. Tämän lisäksi jalkaan voi asusteiksi vetäistä vaikkapa säärystimet, jotka kruunaavat talvisen asukokonaisuutesi.

Mikäli hame on kuosiltaan kovinkin värikäs tai printtinen, puhumattakaan rimpsuista ja röyhelöistä, omalla kohdallani turvaudun tälläisessä tilanteessa hieman neutraalimpiin asusteisiin. Maltti on valttia, mutta kesähameita ei ole syytä unhoittaa vaatekaapin perukoille pakkaspäivinäkään.

Minulle oli eilen taas heitetty haaste. Laapa haastoi minut kertomaan seitsemän paljastusta itsestäni. Synkimmät salaisuudet paljastuvat siis NYT:

1. Väitän aina kaikille, että osaan pelata Guitar Herota tosi hyvin. No niin mä osaankin, mutta jätän mainitsematta, että ainoostaan tasolla Easy.

2. En osaa mököttää. Korkeintaan kiipeän joskus mököpuuhun, mutta en koskaan latvaan asti.

3.  Ipod on mulle kännykkää tärkeempi esine. En tosin antas kenenkään kuunnella mun soittolistojani. Häpäsy.

4. Ainoat pokaalit ja palkinnot mitä olen ikinä voittanut olen saanut leirintäalueen rannalta ongintakilpailuista (2 x kultaa, 4 x hopeeta ja 1 x pronssi). Palkintokaappi on tosin vielä tekeillä.

5. Kukaan ei tykkää käydä mun kaa pelaamassa golffia missään ihmisten ilmoilla, kun kiroilen kuulemma niin paljon. No prkl jos ei saa vähä pärrätä, kun kolmas pallo lentää samaan vesiesteeseen.

6. Pienenä olin varma, että musta tulee isona Tenavatähti.

7. Säälin välillä naapureitani, kun saan yhtäkkiä inspiraation alkaa laulaa Singstar Abbaa. Anteeksi.

Ja kahdeksas paljastus muistutuksen muodossa:

MUISTAKAA, ETTÄ KLO 18.00 ILMESTYY UUSI ERÄ PANTOJA MYYNTIIN. ;)

Riemukasta päivää.


Posted in Yleinen by Bella.