Mihnä mun vaatteet o?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Kyllä voi ihminen olla tyytyväinen itseensä! Tein kuulkaas alta pois sellasen homman, joka on kalvanut mua tuolla takaraivossa ja mietityttänyt muun muassa joka kerta, kun kannan kotiin jotakin kivaa Gina Tricotin pussukkaa, viikaan siistiin kasaan vastapestyjä pyykkejä tai etsinyt jotakin tiettyä puseroa.

Suoritin tehtävän varsin leppoisassa sunnuntaiasussa. Gt:n löllötunikan, GT:n kaulakorun ja H&M:n nahkapalalegginssien tsemppaamana mä touhuilin koko sunnuntaiaamun..

… tämän parissa. Jep. Yksi kaapillinen täynnä mun vaatteita. Jep. Yksi kaapillinen täynnä mun epäjärjestyksessä olevia vaatteita, joista puoliakaan en edes ikinä käytä. Pahintahan tässä on se, että en edes manipuloinut kuvaa millään tavalla, vaan tuolta olen oikeasti kaivellut vaatteita esiin parin viimeisen kuukauden aikana. Skippasin siis tämän aamun postauksen tämän epäjärjestyksen järjestämiseksi. Ja se kannatti :)

Mihnä mun vaatteet on? Trombin lailla viikkasin, heitin roskiin, lajittelin kasoihin, pinosin, vein pyykkikoriin ja järjestelin vaatteita. Lopputulos hivelee ainakin tämän vaaterakastajan silmää.

Ja lopputuloksesta nauttivat myös muutamat lähisuvun neitokaiset, joille kiikutin kullekin muutaman pussillisen vaatteita. Mikä hienointa, myös mun vanhat rakkaat uggini löysivät uuden kodin, ja mikä vielä hienompaa, 1. uuden vuoden lupaus suoritettu. Matin (ja äidin ja iskän) mukaan tää siivousinto ei saa kuitenkaan lähiaikoina johtaa uusiin hankintoihin. Mun pitäs kuulemma hillitä itteeni. Mut täytyyhän lapsella nyt olla harrastus! :D

Suosittelen kyseistä operaatiota muuten kaikille. Tuli niiiiiin hyvä ja kevyt olo! :) Ja se joka nyt kertoo Matille, että myös vaatehuoneessa on pari hyllyllistä mun vatteita, ei oo yhtään kiva tyyppi… :D

Kun tekee ahkerasti töitä pitää toki palkita itsensä. Meillä nukutaankin tästä eteenpäin varsin levollisesti. Kodin Ykkösen alennusmyynneistä kävimme hakemassa itsellemme uudet tyynyt. Kahden isohkon tyynyn tyynysetti maksoi vain hieman yli 8 euroa (norm. 28 €). Ihan loistavilta perustyynyiltä vaikuttavat, ja koska Matti urputtaa aina, että minä muka varastan sen tyynyn, niin  nyt pitäs kyllä tyynyliinan perusteella tunnistaa, mikä on ton mun koti-Wagnerin tyyny ;)


Posted in Yleinen by Bella.