Kirppisgaala Nooran tapaan

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Täten toivotan teidät lämpimästi tervetulleiksi Vuoden 2010 Paras kirpparilöytö- gaalaan. Koska olen sydämeltäni todellinen kirpparikeiju, ajattelin koota menneen löytörikkaan kirpputorivuoden yhteen. Palkintoja jaetaan kategorioissa: vaatteet, asusteet, kengät, sisustustarvikkeet ja muut. And the winner is…

Aloitetaan vaatteista. Ykkössijalle nousee ehdottomasti häntäluuni jo kahdesti pehmusteillaan pelastanut alunperin H&M:n kirpputoritoppatakki, jonka löysin lähikirppikseltämme 7 euron hintaan. Takki oli siis uusi (!!), ja todellinen pelastus kylmille pakkasille ja koiralenkeille. En ymmärrä miksi nuorempana oli pakko ängetä itsensä niihin kireisiin ja lyhkäsiin makkarankuoritoppiksiin. Oi miksi, oi miksi en silloin vielä ymmärtänyt, että mitä pidempi toppis sitä lämpimämpi sen sisässä on kuljeskella. ;)

Toppatakin seuraksi tarvitsee toki myös jalkineet. Korkkarittomana bloggaajana en yksinkertaisesti voinut vastustaa kiusausta, kun löysin erään kirppispöydän perimmäisestä nurkasta Biancon mustat uudehkot korkokengät KAHDELLA eurolla. On siis sanomattakin selvää, että nämä piankot nousevat kenkä-kategorian kärkisijoille.

Friis & Co:n laukkuihin rakastuin, kuin tilailin niitä biksuvoittolahjakortilla Nellyltä kaksin kappalein. Tämä pikkuruinen asusteet-kategorian voittajatar ei toki kuitenkaan jäänyt sekään yksinään nököttämään kirpparipöydän hyllylle, vaan kotiutin sen oikeinkin hyvään hintaan Radiokirppikseltä muiden laukkujeni seuraksi.

Rakkautta ensisilmäyksellä. Niin pieni, mutta hölmönnäköinen koirapatsas. Se on puinen ja joku lapsonen on varmaankin piirtänyt sille tussilla leikkien lomassa viikset. Ei se mitään. Tämä puupää sai meiltä hyvän kodin ;)

Välillä kirpparilta tekeekin sitten löytöjä, joita ei koskaan etsimällä etsitä. Sieltä ne vain bongataan muiden tavaroiden lomasta ja kotiin päästyämme iloitsemme niistä vielä pitkään. Ostan kirpputoreilta paljon kirjoja, mutta tätä kirjasta ei lueta vain kerran, vaan yhä uudestaan ja uudestaan. Samalla sen avulla voidaan aktivoida kylässä käyviä kavereita ;) Muut kategorian-voittajan tiedoilla, voi muun muassa tarkistaa henkisen ikänsä sen perusteella omistatko Plussa-kortin ja Aalto-maljakon ;)

Ja tähän loppuun vielä päivän asukuva. Ehkäpä korkkarit yhdistettynä tennissukilla tehtyyn sukkatemppuun siivittävät tämän vuoden uusia muotivirtauksia. Pöh pöh, nyt saunaan ja sitten voisikin jo suunnata nukkumaan. Herättäkää mut keväällä, en jaksa enää yhtään lumihippusia, loskaa, tai mitään muutakaan valkoista tänä talvena :D

Menivätkö Paras Kirppislöytö vuonna 2010-palkinnot mielestänne oikeisiin osoitteisiin? ;)


Posted in Yleinen by Bella.