Nellyltä postia

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mitä Nelly.comin eilen saapunut paketti olikaan syönyt? Kaikkea ihanaa. On äärimmäisen ärsyttävää avata tuollaista postimyyntitilausta, ja ensimmäinen tuote, joka sieltä pussin syövereistä löytyy on ruttuuntunut ja rikkoutunut ripsiväripakkaus. Oon vähän tällänen nipo, mutta eihän tuo nyt kivaa ole. Pääasia kuitenkin, että taas saa laittaa ripset räpsymään.

Valkoinen Ed sai eilen toverin. Ed Hardyn valkoinen toppihan nukkaantui parin kolmen käyttökerran jälkeen, karppitoppi on edelleen yhtä ihastuttava kuin sitä hankittaessa, ja se nyt on vaan ihan toissijanen asia, että sitä ei enää voi käyttää kuin äärimmäisen tärkeissä tilaisuuksissa :D Nyt hankittu pinkki piristys löytyi todella edulliseen hintaan, ja kyseessä on eri kangasmateriaali, joten uskoisin sen säilyvän parempana käytössä. Toppi on kokoa L (?!?), mutta Hardyn vaatteet ovat niin kovin pientä kokoa, että toisen topin kanssa käytettäessä toppi on just hyvä. Argh, seuraava angstauksen aihe voisikin olla se, miten ihmeessä tuo uusi toppi on noin rypyssä :D

Perusteeppareita tarvitsee aina. Sellainenkin pussukasta löytyi. Raikkaan värinen, Marianne-karkki-paita, oli jostain syystä kovinkin edullinen (2,90€), joten tokihan se nyt tilaukseen mukaan täytyi klikata. Edessä oleva tasku taitaa olla tämän paidan juttu.

Serious Sallyn tuotteista minulla ei toistaiseksi ole muuta kuin positiivista sanottavaa. Viiden euron villapaita pariutuu täydellisesti leggareiden kanssa, ja parhauttahan tässä puserossa on ehdottomasti tuo pussiutuva helma.

Ainakin Roosa, joka jatkuvasti marmattaa siitä punaisesta Gina Tricotin huivista, jota bloginkin puolella on nähty ihan tarpeeksi, oli onnellinen eilisestä löydöstäni. Tein sääntöön poikkeuksen, ja ostin alennusmyynneistä normaalihintaisen tuotteen. Ginan pinkki huivi on ehdoton uusi lemppari (12,90€). Ihan niin kiva tämä uusi huivi ei kuitenkaan ole kuin vanha, jos nimittäin tarkkaan katsoo huiviin on koristein kirjailtu eri suurkaupunkien nimiä. Ei ihan  välttämätön juttu, mutta eipä ne nyt juuri tuolta huivin seasta onneksi kovinkaan paljoa läpi paista.

Hauskan neulelöydönkin Ginasta tein eilen. Tässä ainokaisessa kyseisen mallisessa puserossa roikkui L:n kokolappu, mutta todellisuudessa paita olikin S:ää. Olin niiin iloinen kun paita istui päälle täydellisesti, ja sain tuollaisen hieman erikoisemmankin neuleen vaatekaappiini. :)

Jos multa kysytään, tämän blogin paras juttu on mielestäni tähän mennessä ollut tämä minun ja teidän yhteinen neulepantainnostus! Oon teidän ansiosta hurahtanut ihan täysin kutomiseen (onneksi Matti on ollut illat töissä, että mulla on ollut hyvin aikaa kutoa ja bloggailla :D), ja taas täytyy yhteen pantaan käydä hakemassa hieman tykötarpeita ruokatunnilla. Tällä hetkellä on valmiina vaalea panta ruskealla rusetilla, vaalea panta punaisella rusetilla, ruskea paksu villapanta ja ruskeamusta helmin koristeltu panta. Hmm.. vieläköhän yhden tekisin varmuuden vuoksi.. ;) 9 osallistujaa tarvitaan tällä hetkellä lisää, ja pantoja lähtee arvontaan neljä! Klik tänne! :)


Posted in Yleinen by Bella.