Hyvää uutta blogivuotta, t: Noora

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Huomaatteko, kuinka kiltisti olen viime aikoina pitänyt uuden vuoden lupaukseni? Lupasin keskittyä nyt enemmän päivän asujen esittelyyn täällä blogin puolella, ja kiltisti oon nyt kamppeitani viime päivien aikana kuvaillutkin ;)

Tänään pääsikin tuo viikonloppuna esitelty panta mukaan actioniin, kun löysin sille eilen kumppanin H&M:n Ideaparkin miestenosastolta (hämmästyttävää kyllä, kaikki eilen tekemäni löydöt olivat H&M:n miestenosastolta?!). Ihanainen lämpöinen (ja miehekäs?) harmaa villahuivi, joka muuten mätsää täydellisesti pantaan, maksoi alennuksessa vain 3 euroa! Koska pannalla on nyt kaveri, tulee sitä varmasti käytettyä enemmän, vaikkakaan en vielä osannut päättää minkä koristeen siihen kiinnittäisin.. :/

Kovin reiskamaisella linjalla jatkettiin myös tänään. Reinoista saattaakin nyt tulla mun uudet työkengät, ehkäpä jos raaskin ne töihin jättää. Hennesin miestenosastolta bongatut parin euron villasukat tekevät Reinoista yhä vain lämpöisemmät. Marwinin valkoinen paita löytyi eilen kaapista, kun suoritin jo TOISTA uuden vuoden lupaustani, siivoilin vaatekaappini aarteita pussukoihin ja kiikutin niitä Roosalle ja äidille.

Hämmästelin eilen jälleen Gina Tricotissa hyvää tuuriani, kun ne aivan täysin perusginatopit olivat puoleen hintaan alennuksessa. Siis ne ihanat pitkät, jotka eivät veny eivätkä vanu pesukoneessakaan. Kannoin niitä kotiin kolme. Kuvissa esiintyy niistä jo kaksi. Kerrospukeutuminen, jei! ;)

Tarkkasilmäisimmät varmaankin huomasivat blogini sivupalkissa olleen kyselyn, jossa kartoitin hieman teidän toiveitanne tulevan blogivuoden suhteen. Miten TE haluaisitte blogini kehittyvän?

Ja näin te vastailitte:

Toivottavaahan on varmasti sekä teidän että minun mielestäni se, että blogin sisältö tulisi pysymään vaihteleva, monipuolisena, mutta kuitenkin sellaisena, että aihepiirit keskittyisivät lifestyleen ja muotiin. Haluaisin myös, että lukijat pääsisivät osallistumaan blogin juttuihin ja postauksiin. Hyvä esimerkki tästä mielestäni on viime viikon ”kokoa uuden vuoden asu mahdollisimman matalalla budjetilla”-haaste, johon osallistuitte sankoin joukoin :) Haluaisitteko tälläisiä juttuja lisää? :) Haasteen ansiosta ainakin minä löysin täysin uusia ihania blogeja luettavaksi, ja taisipa jokunen uusi lukija tännekin eksyä.. ;)

Nyt sitten vain ideoita kehiin, millaisia teemaviikkoja, millaisia videopostauksia ja mitä uutta, te haluaisitte Curiouser & Curiouser- blogissa nähdä? :)




Posted in Yleinen by Bella.