Joulu lahjoina

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

1. Matin äiti oli tehnyt minulle itse kauniin hopeista renkaista ja vaaleansinisistä sekä vaalenpunaisista kivistä valmistetun pitkän kaulakorun. Uniikki ja todella suloinen, voisi sanoa, että täysin minun näköiseni.

2. Candace Bushnell, Carrien nuoruusvuodet. Äiti ja iskä olivat osuneet kultasuoneen. Toivoinkin saavani lahjaksi edes yhden kirjan, jota joulunpyhinä saisi luskella. Kirja on vienyt minut täysin mukanaan ja puolen välin saavutin jo eilen.

3. Dermosilin suloisen suklaisesta pakkauksesta löyyi kolme eri purnukkaa, jotka sisälsivä muun muassa talvisalvan sekä kasvonaamion. Nam nam.

4. Ihanista pikkapaketeista paljastui heijastin sekä niin hyvän makuisia Coca Cola-huulirasvoja, että ne tekisi nuoleskella huulilta saman tien pois.

5. Halimuumeja kaksin kappalein.

6. Paulo Coelhon kalenterini sai nyt toverin hyllylle, sillä lisää aivan ihastuttavia kuvia ja runoja paljastui Coelhon Rakkaus-kirjasta. Ihana lahja, kiitos Hanna! :)

7. Ihanalla nahkaremmillä varustettu rannekello tuli todella tarpeeseen, sillä uutta kelloa olenkin jo pitkään himoinnut.

8. Hihii, nyt ei enää haittaa, vaikka Big Brother loppuikin. BB-toppi ja BB-laukku auttavat pahimmissa vieroitusoireissa ensi vuoteen.

9. Muumimuki-perhe täydentyi kahdella uudella kaveruksella.

10. Paketti, josta saatte ny vasta esimakua. Täyttä rakkautta ja parhautta, Roosa sä vaat niin osaat tän homman ;) Tämä paketti ansaitsee ihan oman postauksensa ;)

Kiitos myös kirjekuoresta sen antajille :)

Huomisessa päivän asussa näette vielä yhden paketeista kuoriutuneen ihanuuden.

Matin pitäisi pian tulla maalta kotiin. Mies tosin komennettiin saman tien töihin Tampereelle tullessaan tän ihastuttavan lumimyrskyn takia mikä täällä riehuu, eli oikeinkin rauhallinen ja leffarikas iltapäivä ja ilta mulla ja Edellä tiedossa.

Olittekos te olleet kiltteinä? Mitä kivaa saitte? :)


Posted in Yleinen by Bella.