Kiharan verran koulua

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Teistä onkin jo muutama ehtinyt tiedustella, miten bannerin kuvassa sekä aiemmilla syntymäpäiväkekkereillä olleet kiharani oli tehty, ja koska huomista päivää varten oli taas kutrit laitettava ojennukseen, kuvailin teille samalla purkit ja purnukat joilla lopputulos loihditaan.

Ensinnäkin, minullahan on siis 60 cm:n kaksiväriset pidennykset, jotka olen jo noin puoli vuotta sitten tilannut Rapunzelilta. Vaikka tällä viikolla posti toikin mukanaan uudet ihanan ruskeat pidennykset mukanaan, päätin tehdä kiharat tällä kertaa vielä noihin vanhoihin jatkoihin. Kihartaminen, lakat ja muotoilunesteet kun kuitenkin hieman verottavat hiuslaatua.

Kihararautana käytän Rowentan Elite- sarjan rautaa, joka on toiminut kuin unelma jo monen vuoden ajan (kiitos Roosa! ;). Kyseiseen rautaan on olemassa myös monia erilaisia vaihtopäitä, mutta tällä kertaa sileä rauta sopii parhaiten tarkoitukseen. Eli rauta lämpiämään ja sitten kihartamaan! ;)

Aluksi harjaan pidennykset suoriksi ja suihkutan niihin XZ Bernerin rulla- ja föönikampauksiin tarkoitettua kampaus- ja muotoilunestettä. Parempaa tuotetta en vielä kihartamista varten ole löytänyt. Kyseisen tuotteen hinta on melko alhainen, mutta aine toimii omakohtaisella kokemuksella vakuuttaen loistavasti.

Anna muotoilunesteen ”kuivahtaa” hiukseen, ja kiharra hiukset osio osiolta (vältä liian paksujen osioiden kihartamista, mieluummin vähän kerrallaan).

Suihkauta heti kihartamisen jälkeen hiuksiin lakkaa. Oma tukkani on sileää hiuslaatua, jolloin koko päätä väkertäessä ensimmäisenä tehdyt kiharat lässähtävät jo ennen kuin koko pää on kiharrettu, mikäli kiharaan ei suihkauta lakkaa saman tien. Tämä siis silloin, kun omat hiukseni olivat vielä pitkät. Pidennykset ripustan kiharrettaessa pystyasentoon, mutta lakkausvaiheen jälkeen niiden on hyvä antaa olla vaakatasossa.

Entäpä sitten oma tukka. Omat hiukseni ulottuvat nyt hieman yli olkapään. Hiusten pesun jälkeen kuivaan hiukset pyyhekuiviksi, ja kiedon hiukset osio kerrallaan vaahtomuovipatukoille. Tuskainen yö tiedossa, mutta kukapa ei kikkuroiden vuoksi yhtä yötä nukkuisi huonosti ;)

Omat kiharani pääsevät päähän vasta huomenna ;) Kuinka kätevää onkaan kihartaa jo näin juhlia edeltävänä iltana kikkurat valmiiksi. Aikaa säästyy, eikä huomisaamusta tule ollenkaan niin kiireistä ;)

Arvatkaa mistä tietää, että mua oikeesti taitaa hieman jännittää huominen? Ostin tänään ELÄMÄNI ENSIMMÄISEN HUULIPUNAN. Maybellinen Rosewood Pearl sävy oli niin kauniin kuultavan värinen, että se koekäyttöön sitten huomenna.. ;)


Posted in Yleinen by Bella.