Kiviä lahjaksi

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Mun aamuni alkoi tänään oikeinkin onnekkaasti, kun aamukahvin seurana raaputtelin ex tempore-hommattua Luontoarpaa :) Pari nollaa lisää tuohon voittosummaan olisi toki kelvannut, mutta oon äärimmäisen tyytyväinen tähänkin, ja lähti ainakin aamu mukavasti liikkeelle :) Ja hei huomennahan arvotaan joku suurehko lottopottikin, ni jos vaikka sitten.. ;)

Ajattelin, että mun raitatauko saa nyt loppua, ja aamulla kiskaisin ylleni ihanan Marimekon sinivalkoisen raitapaidan farkkujen seuraksi. Paita on kirpparilöytö kuluneelta kesältä (muistaakseni maksoi 3-4 €), ja täytyy kyllä myöntää, että vaikka merkkien perään en niin olekaan, ei paidan kauniit värit ole lainkaan haalistuneet tai kangas nukkaantunut vaikka paita on pesukoneessa pyörinyt jo useampaan otteeseen.

Aamuinen vaatevalintani ennakoi selvästi tulevaa. Arvatkaapas, mitä paljastui työkavereiltani saadusta valmistujaislahjapaketista? ;)

Kaksi kauniin vaaleaa Heikki Orvolan suunnittelemaa Iittalan Marimekko Kivi- tuikkua, jotka tulevat koristamaan ehdottomasti huomista juhlapöytää. Kovin kauniita ja hempeitä, ja sopivat sisustukseemme täydellisesti. Ja minulla ei vielä ollutkaan yhtään tälläistä, joten lahja oli kovinkin mieluinen! :)


Posted in Yleinen by Bella.