Irtiotto arjesta, I’m in!!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Otin pari reipasta kävelyaskelta. Oikein vauhti päälle ja reipas Valentin Konosen kaltainen superkävely päälle. Mäiskis. Mun alaselän ja häntäluun pelastus taisi olla tuo upouusi kirpparitoppis, jonka pehmusteet loivat mukavan mätkähtämisalustan tälle kompuroijalle. Olkaa varovaisia. Mun alaselkää vihloo nyt kuin viimeistä päivää ja on hyvin epätodennäköistä, että mihinkään tanssireeneihin tän pyllähtämisen jälkeen huomenna päästään. Morjesta pöytään vaan. On se niin kovin kivaa kun on talvi.

Oliko teillä pienenä/nuorempana/tai vieläkin kirjekavereita? Muistatteko kuinka mukavaa oli koulun jälkeen huomata, että postiluukusta oli tipahtanut glitterein ja kiiltokuvin koristeltu kirje, jonka tiesi heti tulleen rakkaalta ystävältä. Piru periköön Facebookin ja kännykät, harvemmin niitä kirjekyyhkyjä enää ikkunan takana lentelee kun virtuaaliset pulut vaan kököttelee niiden tiellä kaiken maailman sateliittien päällä. Tänään olimme saaneet M:n kanssa kuitenkin kirjeen. Rakkaalta ystävältämme Rantasipiltä ja M:n ihanalta siskolta.

Kirjeestä paljastui maailman virkistävin ja yllättävin yllätys pitkään aikaan! Lahjakortti kahdelle kasvonaamioiden kera paratiisisaarella. Eli toisin sanoen trooppinen kylpylä ja saunaosastot ovat käytössämme valitsemanamme ajankohtana Rantasipi-kylpylässä.

Häntäluutakaan ei kolota enää yhtään niin paljoa kuin vielä lenkillä ollessamme, tämä yllätys ei olisi voinut saapua parempana ajankohtana! Ihana irtiotto arjesta tapahtuu varmaankin niin pian kuin mahdollista. En keksi parempaa paikkaa karkoittaa syyspimeyttä kuin tropiikki ;) M hieman vielä epäröi tota kasvonaamiojuttua, mutta höpö höpö, tosimies ottaa jasminkasvonaamion sitä sen enempää pohtimatta ;)

Saimme siis lahjakortin M:n siskolta valmistujaislahjaksi, ja tässäpä muuten hyvä lajavinkki kaikille lahja-asioita miettiville :) Raskaan opiskelurupeaman päätteeksi on hyvä ja melkeinpä jopa PAKKO hieman hengähtää ;)


Posted in Yleinen by Bella.