Nellyttää

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Noora <3 Nelly.com. Löysin jälleen ihastuttavia lisäyksiä Nellyn syksyalesta vaatekaappiini. Tarkoituksena oli löytää pari sellaista arkikäyttöön sopivaa mekkoa tai puseroa tai mekkopuseroa, jotka voisi yhdistää vaikkapa legginsseihin. Jotta mekko kuitenkin erottuisi tunikasta, päätin klikata ostoskoriin pari minulle todella epätyypillistä printtipuseroa, jotka pituudeltaan käyvät myös mekosta. Motelin naamapaidan esittelinkin jo aiemmin tänään 
mutta yllä vielä hieman kuvaa aamuisista fiilingeistä :)

Muistan, kun pienenä kolmos- tai nelosluokkalaisena löysin Anttilan alennusmyynneistä (joo joo, tää shoppailu oli mulle jo pienenä mieluinen harrastus ;) DIESELin upean harmaan repun, jota kaverit kadehtivatkin kilpaa. Muita Dieselin tuotteita en sittemmin ole tainnutkan omistaa. No nyt omistan. Dieselin ihana, vaikkakin hieman kalliimman puoleinen, mekko näytti päälläkin oikein kivalta, ja varmasti tulette sen piakkoin asukuvissakin näkemään. Tuon shoppailukerran heräteostos olivat kuitenkin ihanat Onlyn shortsit, joiden kuvittelin päätyvän saman tien omalle kirppispöydälle. Ei ei ei. Ne olikin ihanat! Täydelliset työshortsit, joiden perään haikailin jo jokin aika sitten.

Olo on hieman hysteerinen ja yliväsynyt, joten taidan hypätä kuntopyörän selkään ja polkea pois kaikki extraenergiat. Fysioterapeutinkin käsittely teki niin hyvää, että selkäkin on jo normalisoitunut. Matkalukemiseksi mulla onkin Devil wears Prada- kirjailijan uusin pokkari Last Night at Chateau Marmont. Tuollainen höpöhöpökirja sopii hyvin nyt, kun sain vasta vähän aikaa sitten rämmittyä Eat, Pray, Loven loppuun. Aivot käy nyt sillä kapasiteetilla, että kaikki Sinuhet ja Kalevalat voi suosiolla unohtaa ;)

Psst. Motelin naamapaitaa, Dieselin mekkoa ja Onlyn shortseja näytti olevan Nellyn alessa edelleen, eli käyppä klikkaamassa omasi kotiin mikäli tykästyit. :)


Posted in Yleinen by Bella.