Leopardi liikenteessä

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen


Siis ei se Vesa vaan vieläkään tajunnu. Annella ja Ellulla oli toki hieman naisellisia aivoituksia tälläkin kertaa, mutta minkäs sille voi. Miehet ei vaan tajuu. Ellun huoltomiessyndrooma ja Annen poliisipoikaystävän metsästys tarjosivat eilen kyllä kunnon vatsalihastreenin Treen Komediateatterilla, ja suosittelen näytöstä todella lämpimästi kaikille. Lippujen saanti voi toki olla hieman nihkeää; omani varasin jo huhtikuussa. Hyvä kakkosvaihtoehto on hommata itsellensä Kumman Kaa tuotantokaudet, CDon.comista kyseiset dvd:t kustantavat vain noin kympin kappale! (Kuva: Kummankaa.fi)

Teatterilookkiini kuului tällä kertaa seuraavanlaisia vaatekappaleita (voisko joku kertoa, miksi ihmiset eivät enää jaksa panostaa teatterissa käynteihin vaatteiden puolesta: en nyt tarkoita, että sinne mitään juhlatamineita täytyisi laittaa päälle, mutta hey come on, eilen siä oli porukkaa verkkareissa!):

– Club L-leopardijakku, Nelly.com (voittolahjakortilla)/ Roosan mukaan tälläistä jakkua myy myös Aleksi 13, Sisterspointin lapulla, outoa.
– Friis & Companyn- tunika (Nelly.comista, mutta ei lahjakortilla)
– Mustat legginssit, Gina Tricot
– Hopeinen sydänkoru, M:ltä





Teatterin jälkeen oli ihan pakko vielä vähäsen heittää 24/7:n puolelle. Ja voi morjesta. Mun kaikkien aikojen bb-suosikki Niko (siis se kuuma Niko, ei se käläkälä-Niko) oli palannut hoodeille. Ah. Nyt tää bb-kausi alkaa näyttää paljon paremmalta, kirjaimellisesti.

Touhukasta torstaita.


Posted in Yleinen by Bella.