Has anyone seen my Bambi?

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Päivän ehdottomasti rakastettavin muotibongaus tapahtui tänään loikoillessani sängyllä lukien Elokuun Elleä. Lehdessä oli juttu muotisuunnittelija Jean-Charles de Castelbajacista, joka kuuluu Ranskan leikkimielisimpiin ja innovatiivisimpiin suunnittelijoihin. Värit, kuviot ja tutut hahmot printtikankaissa ovat kyseisen miehen tunnusmerkkejä ja onpa hän puvustanut jopa Beyoncén ja Lady Gagan Telephone-videolla. Juttua lukiessani muotibloggarin tuntosarvet rupesivat saamaan signaalia, kun näin alla olevan kuvan:

Aivan ihana mekko! Aiemmin oli puhetta siitä, kuinka Muumit ovat ajattomia, mutta kyllä tuokin toimii! Herkkä ja hellyyttävä, ja kerää taatusti katseita baarissa kuin baarissa ;) Kivoilla asusteilla tuosta saisi ihanan ja huomiota herättävän juhla-asun. Mekon kanssa voisi yhdistää vaikkapa nämä Roosan kenkäkaappia koristavat Aleksi 13:n kiilakorot…


.. tai sitten lisätä juhlavuutta vaikkapa näillä H&M:n killuttimilla. Jean-Charles tuskin haluaisi sponssata aloittelevaa suomalaista bloggaria, eli täytyy varmaan ite ruveta ompelemaan ;)

Nääs. Inhoan sitä, kun joku toimittaja yrittää olla nokkela tamperelaisista kertoessaan, ja käyttää koko ajan sanaa nääs. Nääsnääs. Kun nääshän ei edes juurikaan tarkota mitään, ja vaikka koko lähipiirini on suurin piirtein paljasjalkaisia tamperelaisia (muutamaa ihastuttavaa poikkeusta lukuunottamatta), ei heistäkään kukaan käytä kyseistä sanaa. Juttu, jossa näässiä viljeltiin, oli kuitenkin kaikin puolin mielenkiintoinen. Se kertoi muutamasta tamperelaisesta eri ikäisestä naisesta, jotka harrastivat omaperäistä pukeutumistyyliä ja kirpputoreja. Nääs.


Muistatteko, kun viikolla esittelin ne shoppailukierroksen löydökset? Tänään pukeuduin niihin kaikkiin :D Valkoinen toppi + kukkatoppi + punainen laukku + musta villatakki + palikkakoru. Noi löydöt on kyllä maksanut jo kaksinkertaisesti itsensä takaisin. Tollanen järkevä shoppailu on mukavaa, kun kaikki tulee käyttöön ja tarpeeseen. Sen lisäks voitin tänään ruletista parikymppiä, odottaessa ristikkoperunoita eräässä pikkuravintolassa. Money well spent! Kuvassa oleva Roosan paita H&M.

Sitten varoituksen sana. Aamun ratoksi kaipasin jotankin mieltä virkistävää leffaa katseltavakseni, kun M lähti kohti puolimaratoniaan ja kovasti harmistuneena siitä etten voinut lähteä mukaan, yritin keksiä tekemistä. CDon.comista olen joskus jotain tarjousta hyödyntäen tilannut leffan Suburban Girl, jota tähdittävät Sarah Michelle Gellar ja Alec Baldwin. Niin huono! Ajautuu kyllä seuraavalla kertaa kirpparille kun taas pöydän sieltä vuokraan.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava lauantaipäivä (välillä on toisaalta ihanaa ettei aurinko koko ajan paista ettei tule huono omatunto siitä että on sisällä). Pitäkää huomenna kaikki peukut pystyssä M:lle, ehkäpä itsekin joku päivä vielä kipitän maratoonia kun tää juoksuhomma on nyt jo vienyt niin mennessään!

Leppoisaa Lördaagia!

p.s. Osaisiko joku teistä kertoa, miten blogilista määrittää lukijamäärät ja kuumuudet jne? Mielenkiinnosta haluaisin tietää paljonko tänne viikoittain eksyy lukijoita (tällä hetkellä Blogilistan mukaan 1?!) ja aina eivät päivityksenikään siellä näy.. Puhumattakaan tuosta kummasta kuumasta listasta? Oon niin alottelija viä tässä hommassa ja haluaisin tietää onko teillä konkareilla parempaa tietoa asiasta :D


Posted in Yleinen by Bella.