With Love, Valentine

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Voihan rakkaus. Kauppareissun varrella ostoskärryyn löysi tiensä Ystävänpäivä. Ah ja voi. Rakastan hyvän mielen elokuvia. Sellasia elokuvia, joiden katselemisen jälkeen vaan huokailee ja näkee vaaleanpunaisia unia. Ja parasta kaikessa oli se, että M suostui kerrankin katselemaan romanttista hömppää (huom: IHAN KOKO leffan) mun kanssa! Eikä haitannut yhtään vaikka ulkona ukkosti, en edes aluksi huomannut koko ukkosta kun keskityin niin leffailemaan. Tykättiin molemmat kovasti ja kiikutan ystävänpäiväfiilistä taatusti äidillekin lainaan viikonlopun ratoksi. Hhmmmm. Suosittelen kaikille, jotka kaipaavat hieman lisää rakkautta elämäänsä. Ketään ei puukotettu takavasemmalta, kukaan ei kidnapannut ketään eikä läiskinyt toista lättyyn. Niin ja tossa oli muuten se ihmissusityyppikin! Twilightista. Niin ja Ashton. Eli pelkästään leffa täynnä hyviä syitä vuokrata se.


Mikä on parasta syksyssä? UUSI KALENTERI. Mutta miks ihmeessä oon joka vuosi ostanut niin sanotun koulukalenterin, joka luonnollisesti alkaa syksystä ja loppuu kevääseen, kun nyt mun on pakko joka vuosi ostaa uusi kalenteri syksyllä, eikä vuoden vaihtuessa. Koska en käytännössä enää ensi vuotta ole opiskelija, olisin halunnut jo sellaisen aikuiskalenterin joka alkaa tammikuun ekasta. Noh, koska tämä ongelma nyt ilmeisesti toistuu joka vuosi, aion vain sopeutua siihen. Ja sopeutuminen on helppoa, kun uusi kalenterini näyttää näinkin viehättävältä!



Mikä on ensimmäinen tv-ohjelma mikä tulee lapsuudesta mieleen? No Muumit. No mikä on ensimmäinen joululahja mikä tulee lapsuudesta mieleen? No Muumitalo, jota iskä ja mami kokosivat aattoa edeltävän yön. Mikä on ensimmäinen rallatus, joka tulee lapsuudesta mieleen? No ei muumitalo lukita yöksi, hei muuuuuumiiiiiiii… Näin kalenterin hyllyssä, ja päätin sillä sekunnilla, että toi on mun uusi kalenterini. Ja mikä parasta, se sopii kuin Demi Ashtonille uuden eilen hankitun laukun sisälmyksiin.



Muumeissa ei oo mun mielestä mitään lapsellista. Muumit on ajattomia, ja loppuviimeks verrattuna täysin vaikkapa Kauniisiin ja Rohkeisiin. Muistatteko esimerkiksi jakson, jossa Muumimamma ja Nuuskamuikkunen lähtivät etsimään jotain kirsikoita, jollekin veneretkelle. Höm höm, mahto olla Muumipappa vähän huolissaan. Niinpä, eikös asiat saakkin ihan uusia merkityksiä näin vanhemmiten.. ;)

Uusi kalenteri, uudet kujeet. Pidän huolen siitä, että joka päivän agendaan kuuluu uuden kalenterin aikakauden aikana ainakin pikkuriikkisen bloggausta. :) Vaaleanpunaisia unia kaikille!

(..ja mami jos eksyt blogin pariin, niin toi viimeinen kuva on omistettu sulle ;)


Posted in Yleinen by Bella.