Shop till u drop!

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Heti näin alkuun joudun pettämään lupaukseni. Kyllä tein kirpparilta yhden löydön, mutta ei, se ei ole enää minun hallinnassani. Oma lehmä ojassa vein Epun tänään äidille hetkeksi hoitoon, ja palveluksista pitää tehdä (tai tässä tapauksessa antaa) vastapalveluksia, ja niin löytöni löysi uuden hyvän kodin äidin luota ;) Paita OLI Kappahlista, paidassa OLI selässä napitus ja paidassa OLI sulkapäisen naisen kuva. Ja hintaa oli euron verran. Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen. Esiteltäviä ostoksia löytyi kuitenkin toisaalta, nimittäin Pirkkalassa sijaitsevan ostoskeskus Veskan alennusmyynneistä ;)

En ole ikinä ennen kiinnittänyt huomiota tai lumoutunut minkään liikkeen näyteikkunasta, mutta Aleksi 13 oli todellakin panostanut tällä kertaa. Jotenkin olisi jo pitänyt tuosta ikkunan ihanuudesta päätellä, että kannattaa ehkä jättää menemättä sisälle liikkeeseen, mutta turha toivo… Taisin tosin löytää Aleksilta uuden bestikseni ;)





Oi, ihana O.I.S! Ja oi ihana alehintalappu! Arvoin pitkään tuon ja sellaisen laimean maitokahvin värisen laukun välillä, mutta päätin kerrankin räväyttää oikein kunnolla. Laukulle jäi 40 prosentin alennuksen jälkeen hintaa hieman yli 20 euroa. M ihmetteli mistähän Aleksi on löytänyt noin kirkkaanpunaisia käärmeitä… heheh. Laukun lisäksi kotiin asti pääsi valkoinen Soyan perustoppi etunapituksella ja huivi(!). En yleensä paljoltikaan osta huiveja, mutta pikkusiskoltani saadun synttärilahjahuivin ja GT:n ruusuhuivin jälkeen, olen ymmärtänyt taas niiden monikäyttöisyyden merkityksen. Uusi löytö on pehmoista silkin tuntuista materiaalia, ja jokaisen hapsun päässä on pieni helmi. Hintalapussa 10 €, alehyllyltä sekin.


Onlykaan ei tuottanut tänään pettymystä. En nyt todellakaan osaa sanoa, että mikä noissa kukkaprinteissä mua tänä kesänä viehättää. Kaapista pursuaa ulos jo jos jonkinmoista horsmaa ja rikkaruohoa, mutta vielä piti yksi toppi sinne änkeä. Mustaa perusvillatakkia olen kaivannut jo jonkin aikaa, ja viimein sellasen Vero Modasta löysinkin. Edusta on jännästi tehty ”muhkuraiseksi”, joten ihan perusneule se ei kuitenkaan ole. Villatakkiin tarvittiin tietysti yhteensopiva Piecesin kaulakoru, ihana palikkakoru maksoi vain 3 euroa, ja noin edullisen heräteostoksen sallin itselleni ;)



Roosan sovitellessa vielä kenkiä, eksyin Lindexiin, ja hyvä niin. Viime aikoina olen Lindexistä löytänyt varsinkin alennusmyynneistä kaikkea pientä, ja tänäänkin kävin sinne kuusi euroa kuluttamassa. Pusero tuo mieleen hikiset lukion latinantunnit ja antiikin mytologian. Jospa puserossa olisi sellaisia afroditemaisia vaikutteita, ja sekin tekisi kantajastaan jumalattaren kaltaisen;) (+ huomioikaa hauska vetoketjuyksityiskohta selässä)Kuvan helmet bongasin Vero Modan alekorista muutaman euron hintaan, sopivat mielestäni kivasti paidan värimaailmaan!


Olisitteko itse kotiuttaneet mitään ostoksistani vai meninkö valinnoissani pahasti metsään? Enää kotona ei kirpparilöydön eteenpäin antaminen harmittanut yhtään ;)

Blogini on viime aikoina saanut mukavasti palautetta, niin positiivista kuin negatiivistakin, mutta varsin mukavaa on ollut huomata, että päivä päivältä lukijakunta karttuu. Rakentava kritiikki on hyvästä, ja siitä intoutuneena inspiroiduin tekemään blogilleni uuden bannerin. Tykkäättekö? :) Kritiikkiä sain myös tekstien yliampuvuudesta ja liikayrittämisestä; sille en valitettavasti mitään voi. Teksti tulee suoraan sydämestä ja kun runosuoli sykkii on kaikki pistettävä muistiin ;) Jatkakaa palautteen antamista! :)


Posted in Yleinen by Bella.