ASUKUVISSA RIPAUS KESÄÄ

CURIOUSER & CURIOUSER | muoti

Viimeisten kesäkuvien myötä kohti lokakuuta. Haikean ihanaa.

Syksy on ollut tänä vuonna erityisen lempeä ja lämmin, ehkä siksikin on tuntunut myös siltä, että kesäkuvia voi aivan hyvin säästellä vielä kameran muistikortilla. Ihan kuin kesä olisi päättynyt vasta hetki sitten. Aurinkoa on riittänyt, ja ruska alkaa olla vasta kauneimmillaan. Jos ihan totta puhutaan, olen jopa kaivannut muutamaa sellaista oikein sateista päivää, kun työmatkalla saa kävellä reippaasti lätäköiden läpi kumpparit jalassa ja kuunnella sateenvarjoon tipahtelevia sadepisaroita. Tiedetään, eiköhän niitäkin vielä pian saada.

En ole ikinä ollut mikään syksyfani, mutta onhan tässäkin oma tunnelmansa. Mörköpimeitä odotellessa voi onneksi keräillä vielä talteen energiaa auringosta ja nautiskella terassikahvihetkistä niin pitkään kuin tarkenee. Ja pian on kausivalojen aika!

Näissä kuvissa näkyvä asu on yksi kesän lemppareista. Kuvat on otettu elokuun alussa ja ylläni on pusero, jonka löysin secondhandina Zadaasta. Joka kerta, kun käytän tätä paitaa, se kerää kehuja. Rakastan itsekin paidan kauniita yksityiskohtia ja kirjailuja. Shortsitkin ovat secondhandia, sillä leikkasin ne itselleni kirppikseltä ostamistani Kappahlin farkuista. Kesän luottokengät (*saadut), Palmrothin Lisa-lettiloaferit, kuljettivat minua kesällä seikkailusta toiseen ja kokonaisuutena viihdyin tässä lookissa niin hyvin. Se toimisi muuten ihanasti myös syksyisempänä tyylinä vaikkapa farkkujen kera.

Onneksi säästelin näitä kuvia ja päätin julkaista ne vasta nyt. Kun blogissa on kesäisiä kuvia vielä lokakuussa, se tarkoittanee sitä, että kevään ensimmäisiin, lumettomiin asukuviin, ei ole ollenkaan niin pitkä aika. 

Ihanaa viikonloppua kaikille.


Posted in muoti and tagged by NOORA.