TIETOSUOJASELOSTE

TIETOSUOJA SIVUSTOLLA NOORANAPPILA.FI

Sivusto:

Tämän verkkosivuston osoite on http://www.nooranappila.fi. Verkkosivuston ylläpitäjään saa yhteyden sähköpostitse ccnoora@gmail.com.


Mitä henkilötietoja sivustolta kerätään ja miksi:

Kommentit

Sivuston käyttäjän jättäessä kommenttia sivustolle nooranappila.fi, roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi talteen kerätään kommentointilomakkeessa olevat tiedot sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot. Kerättävää tietoa kommenttia jätettäessä on se tieto, joka on näkyvissä kommentointikentässä sekä aiemmin mainitut IP-osoitteen ja selaimen versioon liittyvät tiedot.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä kuten videoita. Muilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi sisällön kanssa.


Analytiikka:

Sivustolla www.nooranappila.fi käytetään Google Analytics -analytiikkapalvelua. Google Analytics kerää tietoa kävijöiden vierailusta, tuloväylästä, käyttäytymisestä sivustolla ja sisällön suosiosta reaaliajassa ja takautuvasti. Tietoja ei yksilöidä eivätkä ne ole yhdistettävissä yksittäisiin henkilöihin.


Kenelle jaamme tietosi:

Yksittäisten henkilöiden tietoja ei jaeta sivustolta kolmansille osapuolille. Sivuston analytiikkatietoja (esim. kävijämäärät) saatetaan joissain tapauksissa jakaa yhteistyötaholle. Myös sivuston mainosmyynnistä vastaavalla taholla (Suomen Blogimedia Oy) on pääsy sivuston analytiikkaan. Yksittäisiä henkilöitä ei voi tunnistaa näistä analytiikkatiedoista.


Kuinka kauan säilytämme tietoa:

Mikäli jätät kommentin, kommenttia metatietoineen säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.


Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi:

Voit pyytää kommenttisi poistoa sivuston ylläpitäjältä niin halutessasi. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.


Minne lähetämme tietosi:

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.


Sivuston ylläpitäjän yhteystiedot:

Tietosuojaa koskevissa asioissa voit olla yhteyksissä sivuston ylläpitäjään sähköpostitse ccnoora@gmail.com.