GRAFFITIS

CURIOUSER & CURIOUSER | Yleinen

Vieläkö muistatte tämän villityksen?

// Can you remember these?

Uusi viikko on ihana aloittaa vastalaitettujen kynsien kera. Eilen kasvonaamioinnin lisäksi, innostuin kaivamaan kaappini kätköistä jokin aika sitten suuren suuressa suosiossa olleet Isadoran graffitilakat. Isadoran lakat ovat omia ehdottomia lemppareitani; laadukkaat lakat kestävät kynsissä pitkään ja uskokaa tai älkää, lakat olivat pysyneet hyvässä kunnossa, vaikka viimeksi vuosi sitten olen niitä käyttänyt!

// Yesterday I decided to start the new week by using some old favourites on my nails! Isadora’s nail polishes were a huge thing a while ago here in Finland, and it was time to go back in time yesterday and make some graffitis!

Oma suosikkitrioni koostuu tämän kesän trendiväreistä (hassua, että olen näistä väreistä tykkäillyt jo niin kauan sitten!):

// Here’s my favourites from Isadora!

619 Vintage Mint

803 Masterpiece Pink (Graffiti Nail Top)

807 Pink Bite (Graffiti Nail Top)

Tällä kertaa pyrin melko hillittyyn ja maltilliseen lopputulokseen, ja valitsinkin aluslakaksi MNY:n simppelin ja chicin pehmeän vaaleanpunaisen sävyn. Graffitiefekti saatiin aikaiseksi sipaisulla Pink Bitea (joka kerta on yhtä maagista katsella, kuinka kynsi muuttuu jännän näköiseksi!).

// My goal was to make beautiful and calm nails, so I decided to use two of my favourite nail polishes: MNY light pink and Isadora’s Pink Bite on top. It is always so cool to watch how the graffiti effect is created!

Näin hempeällä ja tyttömäisellä höpinällä startattiin täällä uusi viikko.

Mikä on päivän väri sillä puolen ruutua?

// My week started with this kind of girly stuff and adorable colors. What about yours? What is the color of the day? ;)


Posted in Yleinen by Bella.