TEE SE ITSE-YSTÄVÄNPÄIVÄ

Sain Iinalta perheineen yhden parhaista joululahjoistani: KANGASTUSSIT!!

Paketista löytyi myös tuunattavaa niin kangaskassien, tiskirätin kuin lippiksenkin muodossa ja lahja osoittautui niin mieluisaksi, että olen miltei innostunut tuunailemaan läpi kaikki meidän yksiväriset tyynyliinatkin.. Pari kangastussein koristeltua lahjaa lähtevät eteenpäin myös tulevana ystävänpäivänä. Olen tehnyt jo meillekin varmaan tusinan verran tiskirättejä, mutta onneksi materiaalia askarteluun löytyy nykyään askartelukaupoista helposti. Näitä DIY-lahjoja tykkäävät näperrellä niin aikuiset kuin lapsetkin, esimerkiksi tämä Iinan idea on aivan ihana!

Muistan kuinka pieninä piirtelimme Roosan kanssa useampaankin mummuille tai vaarille meneviin tyynyliinoihin omia kuvituksiamme, ja veikkaanpa, että muorilla saattaa niitä edelleenkin olla tallessa. Ihanaa ja itsetehtyä, uniikkia ja rakkaudella näperreltyä.

Ystävänpäivä on mielestäni ihana tilaisuus muistaa läheisiään. Minä askartelin Matin ystävänpäivälahjan kylkeen tiskirättikortin (.. tiskirättejä tarvitsee aina! :D), mutta toivottavasti tyyppi tajuaa, että ”You Gimme Goosebumps” on ihan vaan positiivinen juttu.  Eppu pistää ystävänpäiväpostia menemään rakkaaseen hoitopaikkaansa kauppakassin muodossa. Piirtelythän kestävät siis hyvin pesua, kunhan muistaa silittää värit materiaaleihin kiinni.

Mitähän seuraavaksi? Puhtaiden valkeiden lakanoiden kimppuun? ;)

enkku2

Valentine’s Day is on its way and I have already started planning the gifts! How are you gonna celebrate this special day this year?


Posted in and tagged by NOORA.