KILISTELYÄ KATTOJEN YLLÄ

Takana on jo nyt niin unohtumaton viikonloppu, että olen aivan sanaton. On naurettu, on syöty, on levätty, on päädytty ottamaan Ressu Redfordin kanssa selfie ja nähty livenä Kake Randelin. On kilistelty maljoja Original Sokos Hotel Ilveksen ylimmässä kerroksessa ja on juhlittu niin kahdeksankymppisiä kuin kolmekymppisiäkin.

Huh. Ja vielä on vaikka kuinka ja paljon ohjelmaa luvassa!

image2

Ilves tarjosi meille mahdollisuuden viettää rentouttava hotelliyö kaupungin sydämessä, ja tottahan toki tartuimme tuohon ainutlaatuiseen tilaisuuteen. Emme ole New Yorkin reissun jälkeen olleet juuri Matin kanssa hotellilomilla, joten tästä ”irtiotosta” otettiin kaikki ilo irti. Hissi kiidätti meidät kerrokseen nro 18 ja pääsimme valmistautumaan isoäitini syntymäpäiväillalliselle upeassa ympäristössä. Hotelli Ilves on kyllä sijainniltaan niin huikeassa paikassa. Synttäri-illallisen jälkeen kävelimme nimittäin hetkessä takaisin hotellille ja valmistauduimme seuraaviin juhliin, Ilves goes 80’s & 90’s-kemuihin. Tuplajuhlien jälkeen hotellin pehmeisiin valkoisiin lakanoihin oli niin ihana nukahtaa.

Omassa kotikaupungissaankin voi matkailla. Olo on kuin olisin juuri palannut kotiin ulkomaanreissulta. ♥_♥

enkku2-1

The 18th floor of the Original Sokos Hotel Ilves was the perfect place to get ready for the weekend.


Posted in and tagged , , by NOORA.