TÄÄLLÄHÄN TARKENEE


TAKKI / JACKET H&M   HUIVI / SCARF  BIKBOK   AURINKOLASIT / SUNGLASSES  DOLCE & GABBANA  POOLO / SWEATER  GINA TRICOT  FARKUT / JEANS  SEPPÄLÄ  KENGÄT / SHOES  GUESS  LAUKKU / BAG  MICHAEL KORS


K-E-V-Ä-T! Tuo viisikirjaiminen sana, joka tuo hymyn huulille, saa kaivamaan aurinkolasit esiin lipaston laatikosta ja hykertelemään onnesta joka kerta, kun auringonsäteet lämmittävät ikkunan läpi.

Olen tehnyt hurjaa inventaariota vaatekaapissani ja valtavasta vaatekasasta, jonka raahasin Kirpputori Tarinaan, ei jäänyt jäljelle kuin muutama hassu vaatekappale. Ihanaa. Muutama hylly on kuitenkin vielä käymättä vaatehuoneessa läpi ja eritoten laukkuja haluaisin vielä myydä eteenpäin uusiin koteihin. Seuraavaa kirppistä siis odotellessa.

Inventaarion myötä olen löytänyt uudestaan vaatteita, joiden kanssa ollaan syystä tai toisesta eletty välirikossa ja muutamia perusvaatteita on myös tullut ostettua omaa kaappia täydentämään. Toivon todella, että kevätsiivousintoni jatkuisi vielä pitkään ja samalla energialla jaksaisin käydä läpi vielä astiakaapit, kellarikomeron ja ja ja .. Olen päässyt jo kodin sarallakin hyvään vauhtiin, ja tarkoituksenamme olisi vihdoin vaihtaa muun muassa sohva ja sohvapöytä uusiin. Saas nähdä kuinka tämän suunnitelman käy.

Onko kevätaurinko saanut teillä käännettyä siivousinspiraation ON-asentoon?

enkku2-1

Let’s hope that these are the first of many sunny and springish outfitpics of the year. I just can’t wait to wear my spring-clothes already!


Posted in and tagged by NOORA.