KOSMETIIKKATIPUJEN PÄÄSIÄISMUNAJAHTI

On aika jokaisen kosmetiikkatipun unelmien pääsiäismunajahdin! Blogiin, tarkemmin sanottuna kolmeen maaliskuun aikana julkaistuun postaukseen, on piilotettu piirtämäni pääsiäismunan kuva. Kun löydät yhden näistä yllätysmunista, jätä tähän, eli KOSMETIIKKATIPUJEN PÄÄSIÄISMUNAJAHTI-postaukseen kommentti, jossa kerrot, mistä postauksesta löysit munan.

Esimerkiksi näin:
”Löysin pääsiäismunan TIPU ALEHAUKKAILEMASSA-postauksesta.”

Tämän  jälkeen olet osallistunut hurjaan pääsiäismunajahtiin, jonka palkintona on todellinen herkku. Palkinto (1 kpl) arvotaan osallistuneiden kesken tiistaina 29.3. klo 21.00. Kommentit julkaisen vasta tiistai-iltana, jotta kukin saa itse metsästellä pääsiäismunia.

Pääsiäisen yllätysmunajahtiin täytyi luonnollisestikin saada her-kul-li-nen palkinto, joten tämä pupu loikki innosta tasajalkaa, kun Beauty Pop Up lähti kilpailuun sponsoriksi ja tarjosi palkinnoksi theBalmin In theBalm of Your Hand-paletin. Olette jo useampaan otteeseen kysellyt tuote-esittelyjä ja käyttökokemuksia tämän samaisen merkin tuotteista, joten paletti oli kuin tehty pääsiäismunajahdin palkinnoksi.

theBalm, San Franciscossa alkunsa saanut kosmetiikkamerkki on saavuttanut nopeasti kansainvälistä suosiota ja merkin hurmaavat pakkaukset ja tuotteet eivät jätä kosmetiikan ystäviä kylmiksi. Tuotteiden nostalginen fiilis hehkuu paketeissa ja sisältö on täyttä kultaa; Marissa Shipmanin luoma merkki onkin niin kauneusalan ammattilaisten kuin tavallisten kuluttajienkin suosiossa. Ison plussan theBalmin tuotteet saavat myös siitä, että niitä ei testata eläimillä (♥) eivätkä tuotteet sisällä parabeeneja.

Mikäli et ole vielä ehtinyt tutustua theBalmin tuotteisiin, In theBalm of Your Hand-paletti on juuri se, mitä meikkilaukkusi tarvitsee. Tuo yksi paletti kätkee nimittäin sisäänsä kaikki theBalmin suosikkituotteet. Sen lisäksi, että palettiin kätkeytyy hyvänkokoinen peili, löydät sen sisältä muun muassa Hot Mama-poskipunan, Instain-poskipunan, CabanaBoy-poskipunan, Bahama Mama-aurinkopuuterin, theBalm Girls-huulipunan, How ’Bout Them Apples?-huuli-/poskipunan, sekä neljä eri luomiväriä, neljästä eri luomiväripaletista. Melkoinen setti siis, ja kaikki tämä samassa paletissa!

Harvemmin näin upeita ylläreitä pääsiäismunista paljastuu, joten nyt kipin kapin pääsiäismunajahtiin!

| Pääsiäisarvonnan palkinnon tarjoaa Beauty Pop Up! |

enkku2-1

It’s time for the Easter Egg Hunt! Find one of the three Easter-eggs (drawn) hidden in my blog and tell on the commentbox where did you find it. You might be the lucky winner of this amazing palette!


Posted in and tagged , by NOORA.