KISSANAISEN LAUKKUKORU

Minulla on uusi lemmikki. Se kotiutui pääsiäisenä luokseni Virosta, ja tällä hetkellä totuttelemme yhteiseloon. Koiraihmisenkin on käännettävä takkinsa näiden säihkysilmien vuoksi, ja melko sisäsiistiltäkin tyypiltä tämä otus kyllä vaikuttaa.

Minut sai tänään hurjan onnelliseksi tämä sädehtivä avaimenperä, jonka Roosa toi minulle Tallinnasta tuliaisina. Kissalla on jopa helisevä tiuku kaulassaan! En malta tosin kätkeä sitä avaimieni kanssa piiloon laukun sisuksiin, vaan ajattelin käyttää sitä näyttävänä laukkukoruna sellaisina päivinä, kun kaipaan elämään lisäripauksen säihkettä. Rakastan yllätyksiä ja ihan liikutuin siitä, että Roosa oli reissullaankin ajatellut minua ja minun ilahduttamistani.

Kiitos sisko.

Mikä asia teki sinut tänään onnelliseksi?

enkku2-1

My littlesister Roosa got a new pet for me from Estonia. This cutiepie made me so happy. I love little surprises!


Posted in and tagged , , by NOORA.