MEKKOLÖYTÖ MANSEN BLOGIKIRPPIKSELTÄ

Oi, oi, oi, kyllä kannatti jonottaa! Suuntasimme aamulla äidin kanssa Mansen Blogikirppiksen jonoon jo kymmenen jälkeen ja saimme heti ovilla olallemme niin huikeat goodiebagit, että oksat pois! Kuten viimeksikin, tälläkin kertaa tapahtuma oli todella hyvin järjestetty, myyjät hymyilivät iloisesti pöytiensä takana ja valikoimaa löytyi laidasta laitaan, sisustusaarteista vaatteisiin. Ison plussan tapahtuma sai myös siitä, että tällä kertaa se järjestettiin isommassa salissa kuin viimeksi. Vooninkisalissa mahtui kiertelemään iso porukka kirppistelijöitä.

Teimme äidin kanssa mahtavia löytöjä! Matille bongasin ”tuliaisiksi” Dioriinan pöydästä Metallica-kirjan ja itselleni ostin Sula Mahdollisuus-blogin pöydästä iiiihanan (ja upouuden!) Monkin maximekon. Olen koko päivän hipsutellut kotona maailman mukavin mekko ylläni, joten kolmen euron sijoitus todellakin kannatti! Äitin ostoksia en nyt valitettavasti päässyt teille kuvailemaan, mutta mukaan lähti ainakin Retromodernin pöydästä katseemme välittömästi kiinnittänyt maatuska sekä Katjan vaaterekiltä bongattu punainen tunika.

Melkoinen kasa aarteita löytyi myös goodiebagin sisuksista ja kerrassaan hurmaava oli tuo tapahtumaa varten suunniteltu kangaskassikin, joka tuotteet kätki sisälleen.

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa kaikille, minä aion nauttia mukavasta vapaaillasta mekkoni syövereissä! ;)

enkku2-1

Hi guys! Today I visited Mansen Blogikirppis, a bloggers’ flea-market held here in Tampere and I found a few cute things. This dress must be the most comfortable piece of clothing I have ever owned. Me loves it!


Posted in and tagged , by NOORA.