HARMAAVARPUNEN PYYNIKILLÄ


TAKKI / JACKET GINA TRICOT  HUIVI / SCARF GINA TRICOT  LAUKKU / BAG H&M  PUSERO / SHIRT VILA  FARKUT / JEANS LIU JO  KENGÄT / SHOES MINNA PARIKKA

KUVAT/ PHOTOS : MAJ, MAGICPOKSHarmaa lauantaihuomen on piiiiitkittynyt sängyssä loikoiluun, eikä minulla ole vielä aikomustakaan nousta ylös lämpimien peittojen alta. Yöpöydällä on kuppi kuumaa aamukahvia ja tarkoituksenani on katsoa läpi kaikki viikolla katsomatta jääneet deitti-realityt, joihin olen aivan koukussa. Ensin etsitään Amerikan Unelmavävylle morsianta, sitten sekoillaan Viettelysten saarella ja lopuksi haluan tietää, kuka jää ilman horsmaa Bachelorin ruususeremoniassa. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta nämä sarjat koukuttavat nyt ja kovasti! En edes muista koska viimeksi olisin seurannut näin montaa tv-sarjaa. En kai ole ainoa..?

Sää on tänään melko harmaa, mutta sitä se oli torstainakin, kun sateen laannuttua otimme asukuvia Maj:n kanssa Pyynikillä. Maltoin vihdoin kaivella kenkälaatikostaan esiin nuo Minna Parikan aarteeni, ja huomasin nopeasti, että näiden kenkien kaveriksi käy vallan mainiosti todella pelkistetty asu. Rakastan näitä kenkiä yli kaiken ja päätin, että en ala niitä säästelemään tai makuuttamaan kenkäkaapissa- käytettäväksihän ne on ostettu!

Mutta nyt nappaan padin käteen ja uppoudun hetkeksi reality-sarjojen pariin. Lisää koukuttavia höpöhöpösarjavinkkejä voi jättää kommenttiboksiin! ;)

enkku2-1-1

Happy Saturday honeybuns! Thank you Maj for taking photos of my outfit, I really really love my new Minna Parikka-shoes. They definitely give that extra something to my springlook.


Posted in and tagged by NOORA.