MILJOONA KUVAA REPUSTA

Ei nyt ehkä ihan miljoonaa, mutta aika monta kuitenkin..

INCH”-ostoskassini vilahtikin jo hieman tässä postauksessa ja lupasin esitellä teille mitä tuo jännittävä pussukka pitikään sisällään. INCH”-farkkukauppa Kuninkaankadulla on myymälänä aivan mieletön- myynnissä on upeita merkkejä, valikoima on tarkoin harkittu ja tuotteita löytyy niin miehille kuin naisillekin. Ehdottomasti siis käymisen arvoinen paikka, kun lähdet shoppailemaan.

Koska en lauantaina Blogikirppiksen yhteydessä ehtinyt koluta läpi INCH”n valikoimaa, piipahdin paikalla nopeasti heti tiistaina. Silmäni nauliintuivat välittömästi erääseen reppuun, jollainen oli ollut ostoslistalla jo pitkään.

Coston tuotteet ovat minulle jo entuudestaan tuttuja, mutta tämän repun kyljessä roikkui myös Pure Waste-lappu. Kuten nimikin kertoo, reppuni on siis valmistettu Pure Waste-materiaalista, kierrätysdenimistä! Tämän huomattuani repusta tuli vielä entistä kiinnostavampi. Kaikkien näiden plussapuolien jälkeen, reppu oli vielä kaiken lisäksi alennettu puoleen hintaan ja lompakossani kuumotteli lahjakorti INCH”lle. Reppu teki lompakkooni lopulta vain parinkympin aukon ja nyt laukkuvalikoimastani löytyy reppu, jonka joko minä tai Matti voi heittää selkäänsä.

Pelkäksi reissurepuksi en tätä kuitenkaan aio nimetä; reppu on ulkonäöltään niin upea, että jonakin aurinkoisena kevätpäivänä aion yhdistää sen arkiasuuni. Sen lisäksi matkakuume polttelee jo sisuskalujani sen verran, että toivon pääseväni tämän repun kanssa pian myös lentomatkalle asti. Käsimatkatavarat kulkevat tämän repun sisuksissa erinomaisesti!

Matkakuumetta helpotti tosin jo kummasti pieni päiväreissu Helsinkiin. Pendolino kuljettaa minua juuri kohti kotia ja tuntuu siltä kuin olisin ollut pidemmälläkin reissulla. <3

enkku2-1-1

I’m sure that me and my backpack are going to go through so many adventures together. This Costo’s Pure Waste-denimbag is the perfect addition to my bagselection. I love it, do you?


Posted in and tagged by NOORA.