VAIMOTESTI JA MUITA KERTOMUKSIA

Matti näyttääkin pitäneen blogia mallikkaasti pystyssä (arvontaan ehtii vielä mukaan täällä!), mutta nyt nappaan taas blogista itse kopin. Takana on ihanan kiireinen blogipäivä Helsingissä ja muutama tunti tuli vietettyä töissä Tampereellakin, joten loppuilta kuluu sohvanpohjalla tietokoneen ääressä. Tälläiset päivät kuluttavat kyllä patterini aivan loppuun, mutta näistä saa niin paljon inspiraatiota, että en malta olla heti kirjaamatta ideoita ja postauksia luonnoksiin. Huippufiilis, kun saa tehdä sitä mistä saa niin paljon irti hyvää fiilistä.

Ja mikä mukavinta, näihin päiviin kuuluu aina junamatkustamista! Rakastan junailemista ja nyt, kun VR alensi lippujen hintoja, olen sen ansiosta käynyt Helsingissä viikon sisään jo kolmesti. Halusin tulla vinkkaamaan teille muille junamatkustajille reppuun näppärästi mahtuvista kavereista, joista on paljon seuraa pidemmillekin matkoille.

Mikäli lukeminen junassa ei saa aikaiseksi huonoa oloa, kannattaa reissureppuun pakata mukaan tällainen pikkukirjanen, joita saa hankittua itselleen kirjakaupoista. Otavan minikirja on suunnilleen korttipakan kokoinen ja kätkee sivuilleen siis tismalleen saman tarinan kuin pokkarissa tai kovakantisessa kirjassa, paljon pienemmässä koossa vaan. Teksti on siitä huolimatta hyvänkokoista luettavaksi, sivut ovat vaan tavallista ohuemmat. Valikoima on mielestäni kasvanut kovasti ja MIKI-kirjoja löytyy jokaisen lukutoukan makuun. Juuri vähän aikaa sitten kahlasin läpi Bridget Jones, Mad About The Boyn ja viime viikolla korkkasin reissullani ystävältäni joululahjaksi saadun Graeme Simsionin Vaimotesti-minikirjan.

Nämä kirjat eivät tuo lisää painoa reppuusi, mutta saattavat pelastaa monen monta tylsää hetkeä asemalla odotellessa, lentokoneessa tai työmatkalla. Oletteko jo löytäneet nämä kirjakauppojen hyllyistä?

enkku2-1-1

While  I travel, I always have a book with me. These minibooks from Otava are perfect to travel with; they are light and fit easily in my packback!


Posted in and tagged , by NOORA.