MISTÄ NÄITÄ MUUMEJA OIKEIN TULEE?

curiousnoora

Näytin kutakuinkin tältä, kun istuin viime torstaina junassa (no okei, ei minulla sentään Muumi-pusakkaa ollut..) ja luin ystävältäni saamaani viestiä: ”NOORA! Kai sait tuon Stockmannin muumikannun ostettua?!”.

Että mitä että.

Tämän muumifanin sydän pysähtyi hetkeksi ja harmitus ei niinkään jomotellut omaa takaraivoa, vaan pieni ”Ou nou!”-huudahdus pääsi ilmoille vain sen vuoksi, että isäni keräilee myös Arabian Muumi-kaatimia ja pakkohan kokoelmaan on tuollainen aarre saada. Varsinkin, kun sitä on valmistettu vain rajoitettu erä. Stockmannhan on jo aiemminkin lanseerannut myyntiin ihanan uniikkeja Muumi-astioita- muki on visusti tallessa, enkä lautastakaan ole ottanut käyttöön!

Info uudesta kannusta oli kuitenkin jotenkin mennyt vallan ohi korvieni ja siellä minä sitten kökötin junassa ja yritin päästä Stockmannin sivustolle. Muumi-fanit olivat ilmeisesti ruuhkauttaneet kaupan heti kaatimen ilmestyttyä myyntiin ja minä Riihimäen kohdalla nuolin vain näppejäni. Kunnes..

.. Simsalabim! Sivut avautuivat ja pääsin kuin pääsinkin klikkaamaan ostoskoriin kannut sekä minulle että isälleni. Kunnes en päässytkään tilauksessani loppuun asti, kun sivut heittivätkin minut taas pois. Huh huh. Jännitysmomentteja riitti, kun yritin päästä takaisin sivuille. Argh. Eikä. Mitääääh.

Onnistuin.

.. ja äsken kilahti puhelimeen tekstiviesti, että Muumi-kaatimet ovat postissa matkalla luokseni.

Kyllä tämä Muumi-fanitus on välillä rankkaa puuhaa. ;)

enkku2-1-1

Sometimes it’s hard to be a Moomin-fan. Luckily, I managed to buy myself a new, limited edition, Moomin-vase. A great addition to my collection.


Posted in and tagged by NOORA.