KELTASIRKKUNA


TAKKI / JACKET ZARA  T-PAITA / T-SHIRT ZARA  FARKUT / JEANS GINA TRICOT  KENGÄT / SHOES CROCS (*blogin kautta saatu)  LAUKKU / BAG H&M  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M


En myönnä edes pitäväni keltaisesta väristä.

Siitä huolimatta vaatekaapissani on muutamakin tämän kevään ihan tuore juttu, jotka ovat väriltään kevään keltaisia. Kenties syytän tästä tuota taivaalla paistelevaa mollukkaa, joka on saanut innostuksen keltaista kohtaan taas heräämään..

Näissä kuvissa näkyvässä asussa viiletin paikasta toiseen perjantaina, kun viikonloppu vasta oli aluillaan, mutta asu oli kaikin puolin niin mukava, että se tullaan taatusti näkemään ylläni kevään (vai joko uskaltaa puhua kesästä?) aikana toistekin. Nuo Zaran t-paidat ovat malliltaan ihania ja hintalapussa seisoo alle kuuden euron summa. Niitä täytyykin kesäksi hamstrata vielä kaappiin useammassa värissä. Pieni väriläiskä muuten melko tylsähkössä asussa tekee niin hyvää! Esittelin jo Instagramissa Crocsin toukokuun testikenkäni, mutta en vielä malttanut siirtyä kokonaan niihin, sillä huhtikuun kengät tekivät minuun niin ison vaikutuksen, että niistä on tullut ehdottomasti käytetyin kenkäparini. Mikäli aiotte tehdä Crocs-hankintoja kesäksi, minulla on teille äärimmäisen kiva alekoodi jaettavaksi heti ensi viikolla! ;)

Mutta nyt tämä keltasirkku sulkee koneen ja keittelee itselleen kupin teetä. Kurkkuun on kasvanut kaktus ja nokka vuotaa siihen malliin, että joko allergiat ovat tehneet comebackin tai odotettavissa on napakka kevätflunssa. Argh.

enkku2-1-1

Hello yellow! My new favourite t-shirt from Zara is bright yellow and even though I never have been a fan of the yellow color, this shirt looks so cute. My springish outfit was all in all so comfortable, that I’m sure that you will see it again soon!


Posted in and tagged by NOORA.