HAJUVESIHAMSTERIN TUNNUSTUKSET

Yksi alkavan kesän varmimmista merkeistä on se, kun nostaa kaapin perällä talviunilla olleen, pölyttyneen Escadan tuoksupullon jälleen esiin. Kesä ja Escadan hedelmäiset kukkaistuoksut kuuluvat yhteen. Löytyykö sinulta omaa Escada-suosikkia?

Viime kesänä ostoskoriini eksyi Sokoksella Escadan Collector’s Edition-boxi, joka sisälsi neljä erilaista 14 ml:n Escada-minituoksua. Pakettien kyljissä seikkailivat tutut kuvitukset, eikä hintalappukaan saanut alennusmyyntien ansiosta kylmiä väreitä aikaiseksi. Olen monesti jättänyt Escadan kausituoksut kauppaan, ihan vain sen vuoksi, että se yksi ja sama hankkimani Taj Sunset on ollut niin riittoisaa ja kestänyt miltei vuosia, ettei hyllyyn ole ollut järkeä hankkia toista samankaltaista tuoksua. Tähän boxiin oli kuitenkin kätketty neljä pientä kärpästä yhdellä iskulla.

Tätä voisi kutsua järkihankinnaksi. Vuoden varrella olen avannut ja käyttänyt näistä jokaista, mutta kuten huomaatte, pullot ovat edelleen miltei täysiä. Pieni hajuvesipullo on helppo ottaa matkalle mukaan, sen voi sujauttaa laukun sivutaskuun tai miltei jopa lompakon kolikko-osioon. Boxista saa myös hauskoja kesälahjoja ystävien kesken jaettavaksi. Boxin hankkimalla pääsee myös tuoksuttelemaan ja fiilistelemään useampaa tuoksua, jos tarkoituksena on vaikka hankkia se yksi ja oikea Escadan tuoksu hajuvesihyllylle.

Omaksi suosikikseni tästä kvartetista nousi ehdottomasti herkullisen hempeä Cherry In The Air. Tämä tuoksu minun piti hankkia itselleni hieman isommassa koossa, mutta olen pikkupullon voimilla pärjäillyt varsin hyvin. Löysin nimittäin toisen suosikin tuosta turkoosinsinisestä Born in Paradisesta, ja tälläiselle tuuliviirille sopii paremmin kuin hyvin, että kaapista löytyy parikin luottotuoksua kesäfiilistelyjä varten. Tänä kesänä lupaan antaa mahdollisuuden myös Rockin Riolle ja Sexy Graffitille; ihania molemmat, mutta nuo kaksi aiemmin mainitsemaani ovat toistaiseksi napanneet tämän tuoksuboxin kärkipaikat.

Hajuvesihamsterin tunnustukset olivat tänä aamuna siis melko laimeita ja hankinnat pieniä. Näiden pienten aarteiden avulla kesä tuoksuu tosin ehkä jopa vielä hitusen paremmalta.

enkku2-1-1

Good morning honeybuns! Escada’s Collector’s Edition-box is an amazing box full of lovely scents. Let’s Rock in Rio and smell Cherries in the Air, that sounds like a plan!


Posted in and tagged , by NOORA.