ONNELLINEN HERKKUHETKI

Palataan hetkeksi vielä maaliskuun herkkuhetkiin. Kamerani muistikortilta löytyi nimittäin suussasulavan herkullisia kuvia muorini 80 v.-syntymäpäiviltä, joita juhlistimme lähipiirin kesken muun muassa iltaa viettäen Panimoravintola Plevnassa. Seurueeseemme kuului niin lihan- kuin kasvissyöjiäkin, joten synttäri-illallisen paikka valikoituikin lopulta hyvän sijainnin, sankarin mieltymysten ja kattavan menun perusteella. Tarkoituksena olikin saada mahat täyteen ja jatkaa juhlia vielä illallisen jälkeen toisaalla.

En ole aiemmin käynyt syömässä Plevnassa, vaikkakin panimoravintolan terassilla on tullut piipahdettua parikin kertaa. Olin kuitenkin kuullut huhuja hurjan hyvästä ja jopa ehkä legendaarisesta Plevnan makkarapannusta ja moni ystävistäni oli kehunut paikan leppoisaa tunnelmaa. Oluen ystäville Panimoravintola on varmasti varma valinta, laaja valikoima panimon tuotteita takaa nimittäin sen, että makunystyrät pysyvät tyytyväisinä.

Ruokaa odotellessa mummu pääsi availemaan myös syntymäpäivälahjojaan, ja eräästä paketista löytyi muorille aivan ihana uusi lemmikki! Roosa oli virkannut muorille lahjaksi oman alpakan ja sankaritar liikuttui lahjasta niin silminnähden kovasti, että alpakka taisi löytää saman tien paikkansa muorin sydämestä. Lahjojen jaon jälkeen olikin jo aika alkaa herkutella.

Meidän porukkamme viihtyi ravintolassa äärimmäisen hyvin. Olemme melko leppoisaa ja rentoa porukkaa, ja ympäristö sopi aivan täydellisesti mukavaan illanviettoon. Sankari nautti tunnelmasta, ruuasta ja hämmästelimme kaikki sitä, kuinka nopeasti 12 hengen seurueemme sai ruuan pöytään. Osa porukasta tilasi herkullisen burgeri-annoksen, yksi lohisalaatin, toinen kanaa, eikä kukaan löytänyt annoksestaan mitään huonoa sanottavaa. Ruoka maistui erinomaiselta!

Se makkarapannu jäi tällä kertaa testaamatta, mutta siinäpä hyvä syy suunnata Plevnaan uudemman kerran.

Onko Panimoravintola Plevna herkkuhetkineen teille jo tuttu juttu?

enkku2-1-1

My grandma celebrated her 80th birthday on March, and we gathered together to celebrate this big day in Panimoravintola Plevna here in Tampere. Here’s some pics of the delicious menu, happy feelings and the birthdaygirl.


Posted in and tagged , by NOORA.