TREFFILOOK

Elämää helpottaa kovasti se, että löytää vaatekaappiinsa sellaisia vaatekappaleita, asusteita ja kenkiä, joihin voi aina luottaa. Vaatteita, joissa olo on mukava ja kotoisa. Vaatteita, joihin turvaudutaan silloin, kun aikaa ei yksinkertaisesti ole vaatekriisin kourissa pörräämiseen. Eilisillan treffiasu koostui juurikin tälläisista palasista.

Pääsitte tässä postauksessa arvuuttelemaan sitä, mikä toukokuun toiveistani oli jo täyttynyt ja päätynyt vaatekaappiini. Oikea vastaushan oli siis tuo hurmaavan valkoinen Zaran bombertakki, jonka malliin ihastuin jo jokin aika sitten onnistuessani löytämään täydellisen kevättakin Zaran verkkokaupasta. Kun myyntiin sitten lopulta tuli samainen takki myös valkoisessa värissä, klikkasin sen samantien ostoskoriin. Monikäyttöinen bomber on superrento päällä, mutta soveltuu myös hieman klassisempaan asukokonaisuuteen.

Marks & Spencerin mukavat farkut sen sijaan käyvät erinomaisesti juurikin niile deiteille, joilla syödään maha täyteen herkkuja. Crocsin huhtikuussa saamani ”testikengät” ovat tällä hetkellä käytetyimmät kenkäni ja samalla haluankin muistutella teitä myös Instagramissa käynnissä olevasta arvonnasta, josta joku onnekas voittaa itselleen valitsemansa Crocsit ja kassillisen Crocsin kesäkivaa. Iso peukku nimenomaan näille kengille!


TAKKI / BOMBER ZARA  T-PAITA / T-SHIRT H&M  FARKUT / JEANS MARKS & SPENCER (*blogin kautta saatu)  LAUKKU / BAG  H&M  KENGÄT / SHOES CROCS*  RANNEKORUT / BRACELETS  BESO HELSINKI* & PANDORA (*osa blogin kautta saatu)


Lyhyesti ja ytimekkäästi voisikin todeta, että tämä asu koostui päästä varpaisiin asti luottojutuista, joille sydämeni sykkii tällä hetkellä lujaa. Pelkistetyn kokonaisuuden viimeisteli vielä Tarun tekemä koru sekä ranteellinen Pandoran heloja. Rennon reipasta meininkiä kevätpäivään- siitä mä tykkään!

Kuinka moni arvasi, että en voinut vastustaa kiusausta hankkia itselleni toistakin bomberia.. ;)

enkku2-1-1

My yesterday’s date-look was simple and chic. I am in love with my new Zara-bomber and those jeans from Marks & Spencer which have solved so many outfitproblems already. These two pieces combined with a grey t-shirt and comfortable shoes are the way to go!


Posted in and tagged by NOORA.