PERJANTAIBOOGIE

Voisin todeta viikonlopun alkaneen erinomaisesti, kun saan aloittaa sen köllöttelemällä sohvannurkassa kolme koiraa kainalossani ja sulattelemalla samalla huikaisevan hyvää grilli-illallista. Ah. Kesä tuo mukanaan näihin perjantai-iltoihin sellaisen extraleppoisan fiiliksen. Monesti viikonloppuiltaisin jään parvekkeelle katselemaan auringonlaskua ja fiilistelemään lämpöä ja aurinkoa, joka maalaa kukin ilta taivaan niin upean väriseksi.

Me saimme tänään Epun kanssa mukavan perjantaipossen kylään, kun Roosan koirapojat saapuivat kyläilemään. Urkki osoittautui näppäräksi apukokiksi ja Igor piti partsilla tarkasti vahtia etteivät vartaat vaan pääse kärähtämään. Eppu yritti saada poikia mukaan leikkeihinsä, mutta koiruuksien nenuihin leijuva grilliherkkujen tuoksu vei tällä kertaa voiton vinkuleluista.Telkkarissa pauhaa juuri Nälkäpelit-leffasarjan ensimmäinen osa ja jääkaapissa odottaa rasiallinen tuoreita mansikoita. Ilta sujunee siis yhtä mukavissa merkeissä kuin tähänkin asti, kunhan saadaan vielä Matillekin raivattua tilaa sohvalle.

Noora ja pojat toivottavat siis kaikille rentouttavan herkullista viikonloppua!

enkku2-1-1

My kind of way to start the weekend.


Posted in and tagged , , by NOORA.