ONNELLISTA PULLAA & PITSIMEKKOJA

Erinomainen keskiviikkoilta, ei muuta voi sanoa.

Kävelin suoraan töistä muorini luokse. Olin pistänyt muorille viestiä jo päivällä ja esittänyt toiveen höpöttelyhetkestä kahvipannun ääressä, ja siellähän se pannu jo porisikin kuumana, kun pimpottelin ovikelloa. Rättiväsynyt ja hikinen työmuurahainen sai heti kupillisen kahvia eteensä ja onnellista pullaa syötäväkseen- miksen aiemmin ole keksinyt levittää hilloa ja laittaa pensasmustikoita pullan päälle?!

Mummunikin kehaisi ensitöikseen tuota pitsimekkoani, joka on lähinnä vain vienyt tilaa vaatehuoneessani jo jonkin aikaa. En muista koska asuni olisi viimeksi kerännyt yhtä paljon kehuja kuin tänään, joten tästä lähtien aion ottaa tehokäyttöön kaikki vaatehuoneeni mekot, ne juhlavammatkin. Ei siihen tarvita edes juhlia, että päälleen voi kiskaista pitsimekon. Mekot menevät aivan hukkaan vain pölyyntyessään kaapin perimmäisessä nurkassa.

Ja mummu se vasta upealta tänään näyttikin! Oranssi väri ja trendikkäät farkut olivat huippumuodikas yhdistelmä ja hieman kateellisena ihastelin myös muorin päivettynyttä ihoa. Taidankin aurinkoisen päivän koittaessa majoittua toviksi mummulan aurinkoiselle parvekkeelle..MEKKO / DRESS  VERO MODA   HOUSUT / PANTS ZARA  AURINKOLASIT / SUNGLASSES  H&M  KENGÄT / SHOES CROCS


Viikko on jo puolessa välissä ja kesäinen olo auttaa jaksamaan pitkätkin työpäivät. Postiluukusta alas kolahtanut Elle saa tosin nyt jakamattoman huomioni ja Matti huikkasi juuri ovelta puistofutispeliin lähtiessään, että keittiössä minua odottaa herkullinen cappuccino. Sopii mulle, vi ses tyypit!

enkku2-1-1-1

I spent my Wednesday-evening at grandmas. We had a great time; we ate some happy dessert, drank coffee and talked. What a great way to spend an evening after a busy day at work. Love.


Posted in and tagged , by NOORA.