UUDET KUVIOT

Muutaman kuukauden sisään kalenterini tulee täyttymään uusista kuvioista, iloisista tuulista työrintamalla ja mahdollisesti jopa muutamasta kesäseikkailustakin. Siksi onkin ensisijaisen tärkeää pysyä ajantasalla ja ottaa uudet haasteet järjestelmällisesti vastaan.

Olen jo jonkin aikaa etsinyt itselleni uutta kalenteria. En hankkinut alkuvuodesta uutta kalenteria lainkaan, sillä kuvittelin pärjääväni ilman. Olen kuitenkin niin vanhanaikainen, että kännykän kalenteri ei korvaa sitä aitoa ja oikeaa paperikalenteria, joten jouduin ostoksille, kun muistettavaa alkoi kertyä aivojen sopukoihin jo aivan liikaa.

Kovin kauaa ei sitä oikeaa tarvinnut metsästää. Chic Companyn Instagram-feedistä bongasin jokin aika sitten kuvan kalenterista, joka toi hymyn välittömästi huulille. Siinä se nyt on.

Ostin itselleni maailman upeimman kalenterin ikinä, kun klikkailin ostoskoriin MAMBI Happy Plannerin (*ei mainoslinkki). Mikä parasta, tuo upea (tosin melko suuuuri..) kalenterini alkaa tämän vuoden heinäkuusta ja kestää peräti vuoden 2017 loppuun asti. Yhteiselomme tulee olemaan siis ihanan pitkä. Vaikka uusi kalenterini on juuri sellainen kuin toivoinkin sen olevan, on pakko myöntää, että tämä kukkaisneidon unelmakalenteri olisi saattanut olla vielä enemmän minun juttuni. Botanical garden-kalenteri tuli kuitenkin myyntiin vasta sen jälkeen, kun olin omani hankkinut, joten vinkkailen nyt siitä teille, jotka omaa kalenterianne vasta metsästätte!

Tilaukseni piti sisällään vähän jotain muutakin kuin pelkän kalenterin. MAMBI-kalentereihin löytyy nimittäin verkkokaupasta aivan valtava määrä ”lisävarusteita”, ja itse klikkailin kotiin muun muassa superkätevän paketin erillisiä ”taskusivuja”, joihin voi tallettaa esimerkiksi laskuja, lippuja tai valokuvia. Oma paketti lisäsivuja löytyy myös muun muassa niille, jotka suunnittelevat häitään!

Tämän kalenterin parissa saa siis aikaa kulumaan hetken jos toisenkin, ja mikä tärkeintä, sen avulla osaan olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Minä ja kalenterimme otamme hymyssä suin uudet haasteet vastaan.

Ps. Kyseessä ei siis ollut yhteistyöpostaus ja kalenteri oheissivuineen oli täysin oma hankintani, mutta pakko vinkata vielä teille koodista CHIC15, jolla saatte -15% alennuksen tilauksestanne!

enkku2-1-1-1

After buying this new planner from Chic Company, I definitely understand what you mean by ”Planner Love”.


Posted in and tagged , , , by NOORA.