TERVETULOA SUOMEEN, RAPUNZEL OF SWEDEN!

Hiukseni ovat syystä tai toisesta kokeneet melkoisen kasvupyrähdyksen todella lyhyessä ajassa. Useampikin kaverini on viimeisen kuukauden aikana tiedustellut, josko olisin palannut takaisin hiustenpidennysten käyttäjäksi, mutta ehei, ihan ovat kutrini omakasvattamaa karvaa tyvestä latvaan asti.

Olen miettinyt mistä tällainen äkillinen venähdys voisi johtua, enkä keksi oikein mitään muuta syytä kuin sen, että ruokavaliooni on viime aikoina kuulunut huomattavasti enemmän kasviksia ja hedelmiä kuin aikaisemmin. Vitamiineilla olen siis ainakin lannoittanut hiustenkasvuani. Kampaamon penkissä olen istunut viimeksi viime vuoden puolella, ja oman värin kasvattaminen on sujunut mallikkaasti. Tummempi tyvi tuo mielestäni sävyyn kivasti eloa ja keltaisuus on pituuksista pysynyt poissa hyvien hopeashampoiden ja värinaamioiden avulla. Viihdyn tässä sävyssä äärimmäisen hyvin ja kun tukka alkaa olla jopa pidempi kuin pidennysten aikaan, ei voi olla kuin tyytyväinen. Hiukseni olivat vuosia sitten niin huonossa kunnossa, että luulin niiden olevan täysin mennyttä. Nyt olen siis superfiiliksissä, että omia kikkuroita riittää ja hiukset voivat hyvin!

TAKKI / JACKET VERO MODA  PAITA / SHIRT VERO MODA  HOUSUT / PANTS ZARA  KENGÄT / SHOES MINNA PARIKKA  LAUKKU / BAG H&M  AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M

Vaikka hiusrintamalla puhaltelevatkin nyt myötätuulet, olen aina valmis testailemaan erilaisia hiustuotteita. Rapunzel Of Sweden yllättikin minut iloisesti tällä viikolla, kun sain lahjaksi heidän uutukaisensa, Jojoba Hair Oilin, jota päätin testata välittömästi. Pumppupullosta sai näppärästi annosteltua kämmenelle pari pisaraa öljyä ja hierottuani sitä kämmeniini, sivelin sitä kevyesti pituuksiin ja latvoihin. Öljyä voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviinkin hiuksiin ja öljyn levittämisen jälkeen rullailinkin pyyhekuiviin hiuksiini vaahtomuovipatukat. Aamulla heräilin hyvään hiuspäivään kiharat kutreillani. Is it just me, vai auttoiko öljykäsittely heti ja sai hiukseni näyttämään tavallista kiiltävämmiltä?

Sunnuntaiaamun kunniaksi on jaettava kanssanne vielä superuutisia. Kuulitteko jo, että Rapunzel Of Sweden avaa kampaamon/myymälän tänä kesänä Helsinkiin?! Huimaavan hyvä uutinen. Vaikka pidennyksille ei juuri nyt olisikaan tarvetta (..never say never..), löytyy Rapunzelilta paljon muutakin, esimerkiksi erinomaiseksi osoittautuneita hiustenhoitotuotteita.

Nyt hiukset hulmuten kohti sunnuntaita!

enkku2-1-1-1

Good Morning lovelies! I wish you all a happy Sunday. I just wanted to share some good news with you. Did you already hear that Rapunzel Of Sweden will open a conceptstore to Helsinki? How exciting is that!


Posted in and tagged by NOORA.