KESÄLAITUMELLE RUUSUISSA KIRMAILLEN


Lauantaina oli täydellinen sää ulkoiluttaa jokunen vuosi sitten blogin kautta saamaani ruusukimonoa. Tuuli tarttui upeasti hapsuihin ja samalla kimono lämmitti hieman kesämekkoa enemmän. Hieman haasteellinenhan tällainen vaatekappale myös on; koko ajan saa olla varomassa etteivät hapsut jää ovenväliin ja pieni pörröinen lemmikkimmekin on takin jännittävistä tupsuista kovin kiinnostunut. Ruusuinen takki kuuluu kuitenkin ehdottomasti vaatekaappini kesähelmiin ja sitä tullaan taatusti näkemään kesän aikana vielä jatkossakin.

KIMONO / JACKET  ROSEWE (*blogin kautta saatu)   AURINKOLASIT / SUNGLASSES H&M  T-PAITA / T-SHIRT GINA TRICOT  FARKUT / JEANS H&M  LAUKKU / BAG H&M

Niin ruusuinen kuin viikonloppu olikin, on jälleen aika vaihtaa arkimoodille ja aloittaa uusi viikko. Kiireisen viikon katkaisee  ihana keskiviikkoreissu Helsinkiin eikä viikon kesälomapätkäänkään ole aikaa enää kuin pari viikkoa. Jaksaa, jaksaa! Hapsut hulmumaan ja hyvällä mielellä kohti hyrrrr-melko-kylmäksi-muuttunutta-päivää.

enkku2-1-1-1

I have this beautiful jacket in my closet, but unfortunately I haven’t been able to wear it a lot. It’s always too hot or cold to wear it, but because it was the graduationday on Saturday, this rosy dream was the perfect match with my ripped jeans. I didn’t even participate in any parties, but the outfit was so girly and comfortable, that I’m gonna wear it a lot during the summer.


Posted in and tagged by NOORA.