ODD MOLLY-FESTAREILLA!

Kesän festarikausi on korkattu maailman suloisimpien minifestareiden voimin!

Sain kutsun PR-toimisto Marsaanalle ”Odd Molly-festareille”. Koska blogini on viime aikoina ollut pullollaan Odd Molly-ihastusta ja sydän sykkii juuri nyt vallattomasti tälle hurmaavalle merkille, nousin eilen innoissani junaan ja otin suunnaksi Helsingin. Treffasin toisen Odd Molly-fangirlin, Iinan, keskustassa ja PR-toimistolla meidät ottivat vastaan ihanat Odd Molly-tytöt, kesädrinksut, hodariherkut, jäätelökoju ja rekit pullollaan Odd Mollyn kesäfestariaarteita.

Millaisilla eväillä kootaan yhteen Festari-Mollyn täydellinen festariasu?

curiousnoora

Suloista, tyttömäistä, käytännöllistä, kaunista, herkkää, persoonallista!

Odd Molly-huuma on omassa vaatekaapissani ollut käynnissä jo jonkin aikaa; tätä neuletakkia olen käyttänyt paaaljon, tämä kesätakki odottaa vielä lämpimiä aurinkopäiviä, tästä bomberista näen edelleen päiväunia ja Iinan Odd molly-mekko saa huokailemaan ihastuksesta kerta toisensa jälkeen. Eräs kirppisaarrekin odottaa vielä esittelemistään.. Pahoittelen linkkien tulvaa, mutta postauksia selailemalla huomaatte kuinka palavasti olenkaan rakastunut näihin herkkuihin. Odd Molly-festareilla innostukseni kasvoi kasvamistaan, sillä kesämallisto ja alkusyksyn uutukaiset ovat niin kauniita. Odd Molly-kesäneidot tulevat tänä kesänä näyttämään tyrmäävän upeilta!

Iso kiitos Marsaanalle ihanan tapahtuman järjestämisestä, festareiden ansiosta Odd Molly-kuume taisi tosin kohota taas yhden asteen korkeammalle..

Kollaasissa käyttämäni tuotekuvat: Odd Molly

enkku2-1-1-1

Yesterday, I participated in the Odd Molly-event in Helsinki. As you know, I have fallen head over heels in love with Odd Molly’s stunning dresses and pieces, and I was in heaven yesterday, when I got the chance to go through Odd Molly’s summernewbies. The event was so much fun; we ate hotdogs, icecream and picked our season’s favourites. Odd Molly-festivalchicks are going to look so stunning!


Posted in and tagged , by NOORA.