POPPARIPÄIVÄ


NEULETAKKI / CARDIGAN H&M   HOUSUT / PANTS H&M  PUSERO / SHIRT OBJECT  KORKKARIT / HIGH HEELS GUESS  LAUKKU/ BAG MINNA PARIKKA


Parikan popcorn-laukkuni pääsi tänään ensimmäistä kertaa ulkoilemaan, kun päätin yhdistää sen osaksi päivän asua. Suuntasimme tänään nimittäin rippijuhliin Vantaalle ja pähkäilin laukkuvalintaani jopa niin paljon, että lähetin äidilleni hätähuutoja Whatsappissa. Punainen aarteeni oli vähän ikään kuin unohtunut laatikkoonsa, ja ilman äitiä sinne se olisi jäänyt tänäänkin. Mami ehdotti, että korkkaisin laukun käyttöön ja se istui lopulta paremmin kuin hyvin muuten kovin laimeaan asuuni. Varjelen Parikka-aarteitani toisinaan vähän liikaakin enkä tohdi ottaa niitä käyttöön. Mitäpä iloa niistä toisaalta kaapissakaan on.

Lupaan, että pirtsakka popcornveskani tullaan näkemään ainakin kolmesti kesän aikana asukuvissani. Lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon.

Tiedättekös mitä? Se on loma NYT! Sunnuntaisin takaraivoon hiipivää maanantaipaniikkia ei näy eikä kuulu ja sekös vasta tuntuu ihanalta. Yhteinen neljän päivän lomamme alkaa nimittäin huomenna ja viikolle on asetettu isoja odotuksia. Suunnittelin jopa toteuttavani blogiin videoviikon.. Miltäs tällainen idea kuulostaisi? Nappaanko kameran lomafiiliksiimme mukaan?

Koska tänään on tullut istuttua autossa tunti jos toinenkin, ajattelin hypätä nyt seuraavaksi kuntopyörän selkään ja katsella samalla vielä yhden jakson OITNB:a. Nyt täytyy tosin jo hillitä tätä neloskauden vahtaamista- jaksot loppuvat pian kesken!

Ihanaa iltaa kaikille. <3 Olethan jo käynyt jättämässä äänesi suosikkireseptillesi?

enkku2-1-1-1

Hi guys! The weekend is coming to an end and we arrived at home from Helsinki a while ago. I wanted to share my #ootd with you guys right away, because today was the day, when I finally used my Parikka-bag! The bag is so cute but I’m always worried that something happens to it.. The popcornbag was a hit and now I promise that I will wear it a lot more often!


Posted in and tagged by NOORA.