VINTAGE VALTASI TAMPEREEN

Kävin tänään niin hurmaavassa tapahtumassa, että sormet syyhyten oikein odotin pääseväni vinkkaamaan tästä helmestä heti myös teille. Tallipihalla, eli täällä Tampereella Kuninkaankadulla, vietetään nimittäin tänä viikonloppuna Suvi-Vintage-tapahtumaa jo viidettä kertaa. Fintage ry:n ja Tallipihan yhteistyössä järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen vintagekauppiaita ympäri Suomen ja myyntikojuista voi bongata toinen toistaan upeampia, muodikkaampia ja uniikimpia aarteita!

Näitä kojuja tutkiessa saa kulumaan valtavasti aikaa, ja pari aarretta jäivät kaihertamaan mieleeni vielä niin, että saatan eksyä paikalle vielä huomennakin. Eritoten Forget-Me-Notin pöydästä löytyi niin paljon kaikkea ihanaa, että suunnittelin jo suuntaavani kesän aikana myös heidän myymäläänsä Aleksanterinkadulle. Putiikki edustaa nimittäin kymmeniä kotimaisia ja kierrätyshenkisiä ekodesign-merkkejä ja varsinkin myymälän koruvalikoima sai pääni aivan pyörälle- eritoten Retrokkeella on aivan mielettömän hauskoja tuotteita ja melko hauskat katseenvangitsijat olisivat myös korvissa roikkuvat Kekkoset!

Mikäli et vielä tänään paikan päälle ehtinyt, ei hätää! Sunnuntai startataan käyntiin nimittäin huutokaupalla ja päivän aikana pihalla musisoi myös fiftarihenkinen orkesteri. Tallipihan terassi ja käsityöläispajat ovat myös normaalisti tapahtuman aikana auki ja kesäpäivää voi viettää myös vossikka-ajelulla. Karuselli pyörittää lapsia ja Suklaapuodista voi käydä ostamassa herkullisia kotiinviemisiä.

Jälkikäteen jäi ihan harmittamaan, kun en tajunnut paikan päällä pysäytellä ihmisiä ”streetstyle”-kuviin; porukka oli pukeutunut nimittäin huikaisevan hienosti tapahtuman teeman mukaisesti! Mikäli oma mekko on vielä hakusessa, tästä tapahtumasta se taatusti löytyy. Ihanaa, että Tampereella tapahtuu, ja vielä ihanampaa, että tamperelaiset olivat innolla lähteneet vintagekojuja tutkimaan.

Säkin ehdit vielä!

enkku2-1-1-1

Suvi Vintage-happening, here in Tampere, from 2nd of July to 3rd of July.


Posted in and tagged , by NOORA.