SADEPÄIVÄÄ LÄTTYYN

Hei sinä siellä, älä kerro kenellekään, mutta olen salaa vähän jopa nauttinut näistä sadepäivistä. Syykin siihen on hyvin simppeli, löysin alennusmyynneiltä niin hersyvän pirtsakan sadetakin, että sitä olisi sääli vain roikottaa henkarissa. Tuossa se aarre on, tuo räiskyvän pinkki takki. Ymmärrättekö nyt miksi sadepäiviä on jopa odotettu?

Niken takki kulki Nellyn aleissa festival jacket-nimellä ja festareille tämä kyllä erinomaisesti sopisikin. Takki on todella ohutta materiaalia ja soveltuu siis erinomaisesti lämpimiin kesäsateisiin tai reppuun sullottavaksi jos festarikansaa helliikin aurinko. Koska itseltäni ei takataskusta löydy vielä yksiäkään lippuja festareille, olen toistaiseksi hyödyntänyt takkia sateisilla koiranvienneillä ja sielläkin se toimii vallan mainiosti.

Toinen hyvä ase sadepäiviä vastaan ovatkin sitten olleet lätyt.

Riko astiaan kolme kananmunaa ja vatkaa niiden rakenne rikki. Lisää taikinaan 6 dl maitoa, 3 dl vehnäjauhoja ja 1 tl suolaa. Sokeria en tässä taikinassa käyttänyt. Sekoita ainekset yhteen ja anna taikinan turvota jääkaapissa tunnin ajan.

Onneksi lättyihin löytyy miltei aina poikkeuksetta raaka-aineet kaapeista- kaikkihan tietävät, että lättyhimo voi iskeä kuin salama kirkkaalta taivaalta! Olen löytänyt räiskäleille myös täydellisen makeuttajan, sillä olen korviani myöten ihastunut Semperin hedelmäsoseisiin. Näitä nappaan evääksi muun muassa töihin ja 100 %-hedelmäsoseet soveltuvat erinomaisesti myös vaikkapa kitusiin heitettäväksi ennen aamulenkkiä. Ja kyllä, ne sopivat erinomaisesti myös ”lättyhilloksi”!

Näillä eväillä sadepäivätkin soljuvat ohi paljon makeammin. Nyt tämä Pink Lady heittää takin niskaan, kumpparit jalkaan ja hyppii lätäköitä pitkin töihin. Jos joku rakastui yhtä palavasti tähän vaaleanpunaiseen unelmaan kuin minä, takkeja löytyy edelleen Nelly.comista täältä (*ei mainoslinkki). Itselläni kävi tosin hyvä tuuri, sillä bongasin vielä viime viikolla aletuotteisiin lisäalen, jolla tämän takin hankin. Mutta Just Do It, jos sadetakki on hakusessa! ;)

Psst. Blogikirppiksellä vielä muutama juttu etsii uutta kotia! <3

SADETAKKI / JACKET NIKE  FARKUT / JEANS ZARA  PUSERO / SHIRT LINDEX  KENGÄT / SHOES VAMOS

enkku2-1-1-1

Bring it on raindrops, I have the must gorgeous rainjacket ever!


Posted in and tagged , by NOORA.