PERJANTAILETTI

Aina tapetille nostetaan vain ne huonot hiuspäivät, mutta mikä onkaan fiilis silloin, kun hiukset ja kampaus ovat aivan napakymppinä? Silloin ei piiloteta kesäkutreja olkihatun alle, vaan annetaan kikkuroiden liehua tuulessa. Ja pysähdytään tietysti jokaisen näyteikkunan eteen peilailemaan itseään.

Minulla oli vähän sellainen ilta viime viikolla.

Session Salon kutsui nimittäin joukon tamperelaisia bloggaajia tutustumaan Hallituskadulle avautuneeseen liikkeeseensä ja samalla taitavat stailistit hemmottelivat hiuksiamme Kevin Murphy-hoidoin. Kotiin viemisiksi jokainen sai vielä pikakampauksenkin vastahoidetuille hiuksilleen. Siksi pakotin siis Matin kuvaamaan näitä kuvia, vaikka miehellä oli jo 12-tuntinen työpäivä takana. Koska oli hyvä-tukka-päivä.

Kun leijonanharjani oli saatu kesytettyä pesupisteellä, istahdin penkkiin ja annoin stailistille vapaat kädet lookin suhteen. Olimme välittömästi hänen kanssaan samalla aaltopituudella ja lopputuloksena oli letillä koristettu kiharakampaus, todella nooramainen look!

Hiukset tuntuivat tehohoidon ja pesun jälkeen uskomattoman pehmeiltä ja ensimmäisenä Kevin Murphyn tuotteissa minut vakuuttivatkin niiden ihanat, luonnolliset tuoksut. Kampaamossa leijuivat pehmeät luonnontuoksut eivätkä kemikaalit, jotka ärsyttävät helposti herkkänenäisiä. Mitä tykkäätte lopputuloksesta? Kiitos vielä Majlle, joka nappasi kiharapilvestäni kuvan ja terveiset Helmille, jonka tapasin vasta ensimmäistä kertaa.

Olin niin innoissani, kun kotiin päästyäni huomasin, että goodiebagista (*saatu) löytyy tuote, jota kampauksessakin käytettiin. Kevin Murphyn Doo.Over toimii nimittäin samalla sekä hiuspuuterina, kuivashampoona että hiuslakkana- kolme kärpästä yhdellä iskulla ja minä olin aivan myyty! Tämä tuote on itselläni ollut tapahtuman jälkeen miltei päivittäisessä käytössä.

Kiitos Session Salon hiusteni hemmottelemisesta, hyvän hiuspäivän järjestämisestä ja siitä, että tutustutitte minut Herra Murphyyn.

enkku2-1-1-1

I met Kevin Murphy for the first time just a while ago, and this charming brand made my hair so happy! Are you familiar with these products?


Posted in and tagged , , by NOORA.