KONKURSSIOSTOKSILLA

Tulen kaipaamaan aivan valtavasti tuota Turtolan Kodin1:stä. Se on ollut oiva apu niin sisustusostoksia kuin lahjahankintojakin tehtäessä, sillä tältä suunnalta ei toista vastaavaa tavarataloa ole löytynyt. Vallilan verhoni olen hankkinut poikkeuksetta Kodin1:stä ja sinne olen kipitellyt aina heti, kun uusi Muumi-muki on lanseerattu markkinoille.

Missä minä nyt shoppailen?

T-PAITA / T-SHIRT GINA TRICOT  FARKKUSHORTSIT / DENIM SHORTS H&M  TAKKI / JACKET GINA TRICOT  AURINKOLASIT / SUNGLASSES INDISKA  KANGASKASSI / BAG PIENI KAMARI

Kun tieto konkurssialennusmyynneistä saavutti minut, suorastaan juoksin paikan päälle tekemään löytöjä. Takaseinään asti ulottuvat kassajonot saivat minut kuitenkin muuttamaan mieleni ja lopulta astelin ovista ulos tyhjin käsin. Viikonloppuna uskaltauduin nyt kuitenkin uudelle shoppailukierrokselle ja kuten arvata saattoikin, nyt hyllyt ammottivat jo tyhjyyttään. Pikaisen kierrokseni tuloksena ei ostoskorin pohjalle jäänyt kuin pari Disney-leffaa (-40%) ja uusi ruokailusetti Epulle (n. 7€). Tarvetta olisi ollut uudelle sohvalle, mutta parhaat palat olivat jo tietysti löytäneet uudet kotinsa. Disney-kokoelmani kartuttaminen näin edulliseen hintaan oli kuitenkin positiivinen yllätys.

Heräsin ensimmäiseen viralliseen lomapäivääni vasta yhdentoista aikaan ja pakko myöntää, että pitkät yöunet tekivät heti hyvää. Olen huomannut parin viime viikon aikana olleeni todella väsynyt, ja jostain kummasta kertynyt univaje tuli taltutettua nyt heti näin loman alkajaisiksi. Tosin tulen aina pahantuuliseksi jos huomaan nukkuneeni pitkälle aamupäivään- hetken aikaa tuntuu aina siltä, että päivä olisi muka mennyt ihan hukkaan uneksiessa!

Päivän suurimpiin saavutuksiin kuuluivat siis pitkä Pokémon-lenkki Epun kanssa ja kyynelehtiminen todella koukuttavan kesälomapokkarini kanssa. Sanoisin, että takana on päivä, jota voi hyvällä omalla tunnolla kutsua lomaksi.

enkku2-1-1-1

I did nothing today. And that’s what I call a summerholiday.


Posted in and tagged , by NOORA.