MAMIN PÄIVÄ

Flunssa yrittää kukistaa minua peiton alle, mutta en aio antaa periksi. Leppoisa löhöilypäivä on siis tehnyt hyvää ja tuo pörröinen lähihoitajani (..Eppu siis, ei Matti) on lämmittänyt kiltisti kylmiä varpaitani koko päivän.

Olo oli vähän nuhainen jo eilen, ja siksi kiikutinkin äidilleni nimipäivälahjan jo hieman etukäteen. Lahja on itseasiassa odottanut työpöydälläni mamin nimipäivää jo kauan, sillä tilasin sen Tuutilulla-verkkokaupasta jo aikoja sitten. Pelkäsin, että tämä hurmaava maatuskasetti myydään loppuun, enkä ehtisi ostaa sitä ajoissa äidin pientä maatuskakokoelmaa täydentämään. Turhaan huolehdin, Sketch Inc-prinsessamaatuskoita näyttäisi tällä hetkellä olevan vielä myynnissä.

Niin minä kuten äitikin, pidämme persoonallisista sisustuselementeistä ja oli ihana nähdä, että mami piti lahjastaan. Maalasin paketin kylkeen vielä isoimman maatuskan värimaailmaan sopivan kortin ja kiinnitin paketin päälle äidin nimikirjaimella varustetun ruusukultaisen avaimenperän.

Maatuskaostoksia tehdessäni bongasin Tuutilullasta myös adapterin, jota olin metsästänyt jo pitkään. Lightbox on nimittäin melkoinen patterisyöppö ja tarvitsin adapterin, jotta valaisimeni pääsisi ahkerampaan käyttöön. Tämä löytö tuli siis tarpeeseen.

Iloista nimipäivää siis äidille ja suloisia sisustuslöytöjä teille muille toivotellen,
Noora

enkku2-1-1-1

Happy nameday mum!


Posted in and tagged by NOORA.