LADIES FIRST

P9106086P9106088P9106069

*Yhteistyössä Sokos Tampere.

Vaatehuoneessani on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana suuria mullistuksia. En uskalla vielä todeta täysin löytäneeni sitä omaa tyyliäni, mutta polku ja suunta ovat nyt oikeat. Tiedän mistä pidän, olen löytänyt värisävyjä, jotka sopivat minulle, olen muuttanut kulutustottumuksiani harkitsevaisempaan suuntaan ja opetellut kokoamaan vaatevarastoa, jossa arvokkaammat hankinnat tukevat asuissa edullisempien merkkien suosikkejani. Pikkuhiljaa vaatehuoneeni henkareilta ja hyllyiltä on alkanut löytyä vaatekappaleita, jotka ovat käytännöllisiä ja jatkuvassa käytössä, eikä asukriisien kanssa ole tarvinnut painiskella enää nimeksikään. Tyttömäinen, sporttisuudella ja klassisuudella maustettu tyylini tuntuu nyt kovin omalta.

Syksy tuo taas kuitenkin mukanaan omat haasteensa pukeutumiseen ja tarpeen hankkia vaatekaappiin uutuuksia.

P9106146 P9106120 P9106046


HOUSUT  Y.A.S (39,95€) *saatu     PUSERO  DENIM & SUPPLY BY RALPH LAUREN (99,00€) *saatu


P9106100

Mikäli sinunkin syysvaatevarastosi kaipaa vielä hieman päivitystä, kenties vaikkapa lämpimiä kerroksia, mukavia housuja tai ihania aarteita juhliin, kannattaa suunnaksi ottaa tulevana lauantaina, 17.9., Sokos Tampere. Ladies First-tapahtuman aikana saat nimittäin S-Etukortilla ostoksistasi -20% alennusta, ja tämä huima alennus koskee niin naisten vaatteita, alusasuja, asusteita kuin jalkineitakin Sokoksen 1. ja 3. kerroksessa. Nyt on siis oiva mahdollisuus päivittää syystyyli kuntoon päästä varpaisiin asti!

Sen lisäksi, että tapahtumassa sinua auttavat syysaarteiden äärellä ihanat ja ystävälliset myyjät, myös minä olen lauantaina iltapäivällä Sokoksen 3. kerroksessa ihastelemassa kanssanne uutuuksia. Sokokselle on nyt viime aikoina rantautunut useampiakin uusia brändejä vaateosastolle, joten nyt jos koskaan kannattaa tulla shoppailemaan. Olisi ihanaa nähdä teitäkin paikan päällä!

Mikäli siis ihastuit vaikkapa ylläni olevaan syksyiseen Denim & Supply by Ralph Laurenin paitaan tai noihin maailman rennoimpiin mutta tyylikkäisiin Y.A.S:in housuihin, kannattaa lauantai merkitä kalenteriin välittömästi. Nähdään!

P9106077P9106068enkku2-1-1-1

I have found the perfect outfit for the autumn. See you at Sokos on next Saturday! Let’s shop till we drop!


Posted in and tagged , by NOORA.