SOTKUNUTTURA 2.0

IMG_0139

Kampaukset! Oi niitä minä rakastan! Tykkään toki itsekin olla kammattavana, mutta erilaisten kampausten väkertäminen toiselle on myös yhtä ihanaa. Toisinaan kammattavia päitä ja kutreja vaan löytyy eteeni vähän turhan harvoin. Kun sopiva uhri istahtaa sohvallemme, saattaa tuloksena joutua tämän amatöörikampaajan hyppysiin.

Niin kävi muun muassa Roosalle, joka koirapoikien kera eräänä päivänä piipahti kylään. Kuten allaolevasta kuvasta näette, italianvinttikoira Uljas piti huolen siitä, että yhtäkään pikkusiskoa ei vahingoitettu näissä kuvauksissa.

IMG_0141 IMG_0127 IMG_0129

Halusin testata Roosalle erästä sotkunutturaa, jonka toteuttaminen omaan päähän on osoittautunut mahdottomaksi tehtäväksi. Aluksi suihkinkin hieman kiiltosuihketta Roosan hiuksiin (..rakastan kiiltosuihkeita, mutta en ole vielä löytänyt sellaista, joka ei tekisi hiuksista likaisen näköisiä jos suihketta erehtyykin laittamaan liikaa, olisiko teillä vinkkejä?) ja kokosin hiukset napakalle ponnarille takaraivolle. Ponnariin toin hieman volyymia ja käsiteltävyyttä L’Oréal Paris Extraordinary Clay-sarjan jännittävällä uutukaisella, Clay-in-Spray-kuivashampoolla (*saatu PR-näytteenä). Tämä kuivashampoo sisältää kolmea eri savityyppiä ja on kaikessa mielenkiintoisuudessaan osoittautunut äärimmäisen hyväksi kuivashampooksi myös tyvessä käytettynä. Kunpa saatavilla olisi pienen pullon lisäksi myös isompikin versio!

Sovelsin kampaukseen aiemmin esittelemäni perhosnutturan kikkaa, ja asetin varrastikun (:D) ponnarin yläpuolelle. Letittäessä heitin aina osan reunimmaisista hiusosiosta tuon tikun yli ja jatkoin tätä tekniikkaa niin kauan kunnes hiusten pituus riitti tikun yli heitettäväksi. Loput hiuksista letitetään normaalisti.

Kun tikun vetää paikoiltaan, lopputuloksena on hauska rinkuloiden sekamelska. Aluksi letinpää kiinnitetään rinkuloiden alle ja rinkuloita aletaan yksi kerrallaan, pinnien ja lakan avulla, kiinnittelemään paikoilleen. Tuloksesta saa helposti todella ”sotkuisen” tai vaihtoehtoisesti oikeinkin salonkikelpoisen juhlalookin.

IMG_0130IMG_0135IMG_0145

Kampauksesta tuli yllättävän kiva ja omaa silmää tuollainen vallaton ja vauhdikas juhlakampaus miellyttää kovastikin. Se ei ole niin justiinsa onko jokikinen karva sudittuna paikoilleen, vaan sitä hauskemmaksi kampaus muodostuu, mitä enemmän vallattomia hurmauskiharoita siitä avautuu. Erilaisilla kukilla ja koristeilla kampaukseen voisi tuoda toki myös oman lisänsä.

Sotkunuttura 2.0, mitä raati tykkää?

enkku2-1-1-1

What do you think of this messy bun?


Posted in and tagged by NOORA.