LENNOKAS LAHJA MATILLE

P9287567 P9287568 P9287576

Tiedättekö mikä ei ole yhtään kivaa?

Se, että katselee vierestä, kun toinen pakkaa reissureppuaan.

Meillä on täällä reissukuumetta ilmassa, sillä Lontoo kutsuu Mattia, joka pääsee vihdoin tuohon unelmiensa matkakohteeseen. Itse kävin Lontoossa muutama vuosi sitten Iinan kanssa muotiviikkojen aikaan, ja nyt oli Matin vuoro päästä ajelemaan punaisilla busseilla ja ottamaan turistikuvia puhelinkoppeihin. Kyllä minäkin toki mukaan olisin päässyt tälläkin kertaa jos olisin halunnut, mutta Lontoo ei tehnyt minuun niin suurta vaikutusta, että olisin halunnut sinne matkustaa näin pian uudestaan. Ehkä sitten joskus taas, mutta nyt Matti on ansainnut poikien reissunsa. Nuo jalkapallo-ottelut eivät muutenkaan ole minun palani kakkua.

Silti se eteisessä odottava reissureppu ärsyttää. Kuka ei muka haluaisi lähteä syyssateita pakoon lomamatkalle!?

P9287579 P9287591 P9287581

Kokosin Matille pienen läksiäislahjan lentomatkoja varten. Tämä lahja oli koottu hieman pilke silmäkulmassa, sillä kukapa nyt lentomatkoilla ei haluaisi lukea Pokémon Go-lehteä tai ottaa päikkäreitä tuollaisen koiranaamion alla. Mä vähän luulen, että sekä lehti että päikkärinaamio unohtuvat Suomeen ja matkaan lähtee vain hankkimani purkkapussi.

Läksiäissafka haettiin rahanvaihtoreissun ohessa kaupungilta, ja Wayne’sin leipiä ja maailman parasta kahvia ei voita kyllä mikään. Tuskin edes fishit and chipsit Lontoossa.

Joko teillä on syysloman matkakohde selvillä? Ja hei nyt kommenttiboksi laulamaan ja Lontoo-vinkit jakoon!


Posted in and tagged , by NOORA.