TAKKI MATKALLA

cczara

Kännykkään kilahti juuri viesti, että eilen tilattu ja Madridista liikenteeseen lähtenyt talvitakkini on saapumassa jo tänään luokseni — Zaran toimitus on kyllä aivan käsittämättömän nopeaa! Alle vuorokaudessa takkini on jo Madridista lähdettyään käväissyt Saksassakin, josta se on seikkaillut miltei kotiovelleni asti. Zaran verkkokauppa ansaitsee kyllä aplodit ja lämpimät suositukset.

Mutta mikäs ihana punainen takki tuo nyt sitten on? Etsin hieman klassisemmalle ja juhlavammalle takilleni kaveria pitkään eri sporttiputiikeista, koska hakusessa oli nimenomaan muhkean lämmin, tarpeeksi pitkä ja hupullinen takki. Mistään ei sellaista kuitenkaan sopuhintaan löytynyt. Hienoja takkeja toki oli kaupat pullollaan, mutta hintalaput eivät oikein miellyttäneet lompakkoani. Kun sitten muhkeita takkeja alkoi näkyä myös muotilehdissä ja muotiblogeissa, päätin malttaa mieleni ja odottaa josko esimerkiksi Zara nappaisi muotivillityksestä kopin ja toisi oman versionsa samankaltaisesta talvitakista markkinoille.

Siinä se nyt on. Punainen supermuhkea ulkoilutakkini talveksi.

.. ja kuinkas ollakaan, se saapuu luokseni juuri, kun lumesta ei ole enää tietoakaan ja vettä tulee kuin saavista kaataen.

Eipä pääse pakkaset yllättämään.


Posted in and tagged by NOORA.