NYT HEMMOTELLAAN TAMPERETTA – R/H ON KÄYMÄSSÄ!

PB171504 PB171536 PB171509 PB171513

Eilen pääsin hypistelemään päiväunieni mekkoa. Jo syyskuussa hehkutin teille R/H Studion Mickey Square Dressiä, ja jo kuukausien ajan tuo mekko on kummitellut mielessäni. Tasaisin väliajoin se on muistutellut itsestään ilmestymällä Instagram-feediini tai seuraamiini blogeihin. Nyt, kun R/H:n Joulu Shop saapui Tampereelle muutamaksi päiväksi, kipitin heti eilen katsomaan tuota unelmaa.

Ja se oli juuri niin ihana kuin ajattelinkin.

En edes uskaltanut sovittaa sitä ylleni, koska tiesin jo sovittamattakin, että ihastuisin siihen sovituskopissa yhä enemmän ja enemmän. Kirjoitan Joulupukille (=huhuu, Matti!) ja jään odottamaan josko tonttu nappaisi kirjeeni ikkunanvälistä.

PB171517 PB171515 PB171520

Kauppakadulla sijaitsevassa Joulu Shopissa kävi eilen kova kuhina, ja sovituskoppeihin kannettiin ahkerasti tavaraa. Itse ihastuin kovasti laadukkaisiin materiaaleihin ja vaatteiden käytännöllisyyteen. Asusteet ovat persoonallisia ja upeita, ja vaatteet todellisia katseenvangitsijoita. Olen syksyn aikana törmännyt R/H:n mallistoon kerta toisensa jälkeen. Hurmaavan pinkin Karla Coatin bongasin Anni Hautalan päältä Kadonneen jäljillä- ohjelmasta, Shangri Dress ihastutti Chisun päällä Vain elämää-lavalla ja Mickey Shirt näytti Iinan päällä niin upealta Pariisin muotiviikoilla. R/H on hurmannut myös kerta toisensa jälkeen upean kaverini Millan asukuvissa, joten R/H-kuumeelta on nyt ollut todella vaikea välttyä. Tykkään, tykkään, tykkään!

Tervetuloa Tampereelle R/H, ihanaa, että tulitte käymään ja ihastuttamaan!

R/H Joulu Shop Tampere on avoinna 17.-19.11., perjantaina klo 10-18 ja lauantaina klo 10-17 osoitteessa Kauppakatu 3. Nyt Manse kipin kapin ostoksille!

PB171531 PB171525 PB171507 PB171533


Posted in and tagged , by NOORA.